LG za filmoljupce

Oglasi

lg-nagradna-igra-za-filmoljupce-2011

Igrači će tijekom Igre u aplikaciji vidjeti jednu sliku na kojoj su skriveni naslovi 30 filmova. Igrač treba upisati naslove tih filmova u za to predviđena polja za tekst ispod slike i poslati ih putem aplikacije. Naslove nije nužno unositi istodobno ili prema redoslijedu slika, a do zaključenja Igre postoji mogućnost spremanja i promjene odgovora. Dobitnici se odlučuju ždrijebom te će biti obaviješteni putem e-maila.
Pridruživanje stranici LG Hrvatska nije preduvjet za sudjelovanje Igrača u Igri (klikom na tipku Sviđa mi se). To, međutim, olakšava sudjelovanje u Igri, budući da Igrač na taj način može dobiti pomoć oko točnog rješenja za 30 filmova. Osim toga, na zidu stranice LG Hrvatska može pratiti vijesti o Igri.

Igra počinje 17. svibnja 2011. godine i traje šest tjedana. Imena dobitnika će se objaviti po zaključenju Igre. Dobitnik je osoba koja je izabrana slučajnim ždrijebom među osobama s pravom sudjelovanja u ždrijebu.

Oglasi

Nagradni fond čine:
• kućno kino LG HX806PE 3D Blu-ray sa zvučnicima podesivim po visini
• tri aparata za kokice

Igrače-dobitnike suradnik Organizatora obavijestit će nakon ždrijeba putem e-maila i dogovoriti predaju Nagrade. Ako dobitnik u roku od 48 sati ne odgovori na poruku, istog trenutka gubi pravo na nagradu te na njegovo mjesto stupa prvi sljedeći dobitnik.

Za sudjelovanje i pravila nagradne igre posjetite stranicu https://apps.facebook.com/filmoljupce

Oglasi

Najnovije nagradne igre

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE

Oglasi
   

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Izdvojene nagradne igre

Oglasi