LG za filmoljupce

lg-nagradna-igra-za-filmoljupce-2011

Igrači će tijekom Igre u aplikaciji vidjeti jednu sliku na kojoj su skriveni naslovi 30 filmova. Igrač treba upisati naslove tih filmova u za to predviđena polja za tekst ispod slike i poslati ih putem aplikacije. Naslove nije nužno unositi istodobno ili prema redoslijedu slika, a do zaključenja Igre postoji mogućnost spremanja i promjene odgovora. Dobitnici se odlučuju ždrijebom te će biti obaviješteni putem e-maila.
Pridruživanje stranici LG Hrvatska nije preduvjet za sudjelovanje Igrača u Igri (klikom na tipku Sviđa mi se). To, međutim, olakšava sudjelovanje u Igri, budući da Igrač na taj način može dobiti pomoć oko točnog rješenja za 30 filmova. Osim toga, na zidu stranice LG Hrvatska može pratiti vijesti o Igri.

Igra počinje 17. svibnja 2011. godine i traje šest tjedana. Imena dobitnika će se objaviti po zaključenju Igre. Dobitnik je osoba koja je izabrana slučajnim ždrijebom među osobama s pravom sudjelovanja u ždrijebu.

Nagradni fond čine:
• kućno kino LG HX806PE 3D Blu-ray sa zvučnicima podesivim po visini
• tri aparata za kokice

Igrače-dobitnike suradnik Organizatora obavijestit će nakon ždrijeba putem e-maila i dogovoriti predaju Nagrade. Ako dobitnik u roku od 48 sati ne odgovori na poruku, istog trenutka gubi pravo na nagradu te na njegovo mjesto stupa prvi sljedeći dobitnik.

Za sudjelovanje i pravila nagradne igre posjetite stranicu https://apps.facebook.com/filmoljupce

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE