Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Libresse nagradna igra održava se u razdoblju od 1.10.2018. do 31.10.2018. i organizirana je na principu dnevnih izvlačenja i to na način da se za svaki dan dodjeljuje jedna nagrada

Fond nagrada za nagradnu igru sastoji se od:
31 x1.000 HRK na dm darovnoj kartici
(svaki dan se dijeli 1.000 HRK na dm darovnoj kartici )
Ukupna vrijednost cijelog nagradnog fonda iznosi 31.000 HRK .

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri i pravo na nagradu imaju svi državljani Republike Hrvatske. Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri ostvaruje se kupnjom bilo koja dva Libresse proizvoda na jednom (istom) računu na svim prodajnim mjestima dm – drogerie markt d.o.o u Republici Hrvatskoj u razdoblju od 01.10.2018. do 31.10.2018. godine te slanjem poruke s ključnom riječi LIBRESSE, brojem računa i imenom i prezimenom broj 60221 npr. LIBRESSE, 17605/177/1, Ivana Horvat. Cijena SMS por u ke je 2,40 kn/SMS (PDV uključen). SMS poruke pristigle nakon tog datuma nemaju pravo sudjelovanja u nagradnoj igri, a priređivač ne snosi odgovornost za zakašnjele, izgubljene ili krivo upućene prijave te nei spravnost mobilnih uređaja. Svaki Sudionik na navedeni broj može poslati neograničen broj SMS poruka, no s različitim broj em računa kao dokazom o kupnji. Svaka prijava (sa različitim brojem računa) je prilika za osvajanje nagrade. U slučaju da isti broj računa bude ponovno poslan od strane iste osobe, ta će prijava biti proglašena nevažećom. U slučaju da isti broj računa bude poslan od strane različitih osoba, pravo na sudjelovanje u Nagradnoj igri, imat će samo prvi Sudionik koji je prijavio takav broj računa. Ukoliko Sudionik prijavi djelomičan ili nepotpun broj računa, a izvučen je kao dobitnik nagrade, takav će se dobitnik smatrati nevažećim pri provjeri računa te mu se neće dodijeliti nagrada. Kupnja bilo koja dva Libresse proizvoda na jednom (istom)računu osigurava jedno sudjelovanje u nagradnoj igri.

Izvlačenje i objava dobitnika za svaki dan se obavlja dan nakon dana za koji se prijavljuje za nagradnu igru – npr za ponedjeljak 1.10 se izvlači nagrada 2.10 (utorak) i to iz prijava koje su pristigle za taj dan i to od 00:00 (1.10) do 23:59 (1.10). Po toj logici se radi izvlačenje i za ostale dane osim za sljedeće situacije: za petak, subotu i nedjelju se izvlače nagrade u ponedjeljak, odnosno u utorak za datume 5.,6.,7.i 8.10 kada je 8.10 državni praznik. U slučaju da izvučena SMS poruka ne sadržava sve pod atke iz članka 4. ovih pravila ili da sadrži pogrešne ili nerazumljive podatke, smatrat će se nevažećom te će bit i izvučena druga SMS poruka. Dobitnici će biti objavljeni na www.libresse.hr prema rasporedu izvlačenja.
Dobitnici će biti obaviješteni pismeno ili telefonom o dobitku i načinu preuzimanja nagrade u roku od 8 dana nakon izvlačenja. Dobitnici preuzimaju n agrade u roku od 30 dana od dana primitka pisane ili telefonske obavijesti o dobivenoj nagradi. Ako dobitnici nagrade ne podignu u navedenom roku priređivač ih je dužan ponovno u roku od osam dana od isteka roka obavijestiti o dobitku, te odrediti naknadn i rok za podizanje nagrada, koji ne može biti kraći od osam dana a niti duži od 15 dana od dana primitka obavijesti. Detaljna pravila Libresse nagradne igre u PDF formatu možete pronaći OVDJEZa više od 35 aktivnih nagradnih igara posjetite stranicu: "Sve nagradne igre na jednom mjestu"

Najnovije nagradne igre

Oglasi