Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Libresse nagradna igra”Život je dragocjen. Iskoristi svaki sat!” traje od od 1.10.2019. do 31.10.2019. i odvija se na svim prodajnim mjestima dm-drogerie markt d.o.o u Republici Hrvatskoj. Nagradna igra je organizirana na principu dnevnih izvlačenja i to na način da se za svaki dan dodjeljuje jedna nagrada.

Fond nagrada za Nagradnu igru sastoji se od:
31 x sat Samsung Galaxy Watch 42mm rozo zlatne boje (svaki dan se dijeli 1 sat Samsung Galaxy Watch )

Tko može sudjelovati? Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri i pravo na nagradu imaju svi državljani Republike Hrvatske. Maloljetnici mogu biti dobitnici nagrada i primiti osvojenu nagradu prema zakonom propisanim uvjetima, tj. ukoliko su zakonski zastupnici maloljetnog dobitnika prihvatili nagradu umjesto maloljetnog dobitnika.

Kako sudjelovati? Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri ostvaruje se kupnjom bilo koja dva Libresse proizvoda na jednom (istom)računu na svim prodajnim mjestima dm-drogerie markt d.o.o u Republici Hrvatskoj u razdoblju od 01.10.2019. do 31.10.2019. godine te slanjem poruke s ključnom riječi LIBRESSE, brojem računa, imenom i prezimenom te adresom broj 60221 npr. LIBRESSE, 17605/177/1, Ivana Horvat. Cijena SMS poruke je 2,40 kn/SMS (PDV uključen). U nagradnoj igri će sudjelovati sve SMS poruke zaprimljene na način kako je to opisano u Članku 8. SMS poruke pristigle nakon tog datuma nemaju pravo sudjelovanja u nagradnoj igri, a priređivač ne snosi odgovornost za zakašnjele, izgubljene ili krivo upućene prijave te neispravnost mobilnih uređaja.

Svaki sudionik na navedeni broj može poslati neograničen broj SMS poruka, no s različitim brojem računa kao dokazom o kupnji.Svaka prijava (sa različitim brojem računa) je prilika za osvajanje nagrade. U slučaju da isti broj računa bude ponovno poslan od strane iste osobe, ta će prijava biti proglašena nevažećom. U slučaju da isti broj računa bude poslan od strane različitih osoba, pravo na sudjelovanje u Nagradnoj igri, imat će samo prvi Sudionik koji je prijavio takav broj računa.

Izvlačenje nagrada održat će se u prostorijama priređivača na adresi, Šoštarićeva 10, Zagreb i to prema sljedećem rasporedu:
Izvlačenje i objava dobitnika za svaki dan se obavlja dan nakon dana za koji se prijavljuje za nagradnu igru – npr za ponedjeljak 1.10 se izvlači nagrada 2.10 (utorak) i to iz prijava koje su pristigle za taj dan i to od 00:00 (1.10) do23:59 (1.10). Po toj logici se radi izvlačenje i za ostale dane osim za sljedeće situacije: za petak, subotu i nedjelju se izvlače nagrade u ponedjeljak ,odnosno u utorak za datume 5.,6.,7.i 8.10 kada je 8.10 državni praznik.

Dobitnici će biti obaviješteni pismeno ili telefonom o dobitku i načinu preuzimanja nagrade u roku od 8 dana nakon izvlačenja. Dobitnici preuzimaju nagrade u roku od 30 dana od dana primitka pisane ili telefonske obavijesti o dobivenoj nagradi. Ako dobitnici nagrade ne podignu u navedenom roku priređivač ih je dužan ponovno u roku od osam dana od isteka roka obavijestiti o dobitku, te odrediti naknadni rok za podizanje nagrada, koji ne može biti kraći od osam dana a niti duži od 15 dana od dana primitka obavijesti. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu.

Za detaljna pravila Libresse nagradne igre u PDF formatu kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi