NaslovnicaIzdvojenoLibresse nagradna igra 2020: Dolazi tvoje vrijeme. Osvoji Samsung Galaxy Watch!

Libresse nagradna igra 2020: Dolazi tvoje vrijeme. Osvoji Samsung Galaxy Watch!

Libresse nagradna igra traje od 1.10.2020. do 31.10.2020. i organizirana je na principu dnevnih izvlačenja i to na način da se za svaki dan dodjeljuje jedna nagrada.

Nagradni fond uključuje:
31 x sat Samsung Galaxy Watch Active 2 44 mm zlatno rozi, silikonski remen (svaki dan se dijeli 1 sat Samsung Galaxy Watch)
Vrijednost jedne nagrade je 1.750 kn

Pravo na sudjelovanje u Libresse nagradnoj igri i pravo na nagradu imaju svi državljani Republike Hrvatske osim zaposlenika priređivača, zaposlenici Essity d.o.o., zaposlenici distributera AWT International d.o.o. te njihove uže obitelji.

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri ostvaruje se ispiunjavanjem sljedeća dva uvjeta:
1. kupnjom bilo koja dva Libresse proizvoda na jednom (istom) računu na svim prodajnim mjestima dm-drogerie markt d.o.o u Republici Hrvatskoj u razdoblju trajanja nagradne igre
2. slanjem poruke s ključnom riječi LIBRESSE, brojem računa, imenom i prezimenom te adresom broj 60221 npr. LIBRESSE, 17605/177/1, Ivana Horvat. Cijena SMS poruke je 2,40 kn/SMS (PDV uključen).
U nagradnoj igri će sudjelovati sve SMS poruke zaprimljene na način definiran pravilma nagradne igre. SMS poruke pristigle nakon tog datuma nemaju pravo sudjelovanja u nagradnoj igri, a priređivač ne snosi

Svaki sudionik na navedeni broj može poslati neograničen broj SMS poruka ali s različitim brojem računa kao dokazom o kupnji.Svaka prijava (sa različitim brojem računa) je prilika za osvajanje nagrade. U slučaju da isti broj računa bude ponovno poslan od strane iste osobe, ta će prijava biti proglašena nevažećom. U slučaju da isti broj računa bude poslan od strane različitih osoba, pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri, imat će samo prvi sudionik koji je prijavio takav broj računa. Ukoliko sudionik prijavi djelomičan ili nepotpun broj računa, a izvučen je kao dobitnik nagrade, takav će se dobitnik smatrati nevažećim pri provjeri računa te mu se neće dodijeliti nagrada.
Kupnja bilo koja dva Libresse proizvoda na jednom (istom)računu osigurava jedno sudjelovanje u nagradnoj igri.

Sudionici nagradne igre moraju do kraja čuvati račun te ga na zahtjev organizatora nagradne igre i pokazati. Nagrada se može preuzeti samo uz predočenje računa, poslanog u SMS poruci dobitnika. Nikakvi drugi predmeti osim računa neće biti prihvaćeni kao dokaz o kupnji.

Izvlačenje nagrada održava se u prostorijama priređivača na adresi, Šoštarićeva 10, Zagreb i to prema sljedećem rasporedu:
Izvlačenje i objava dobitnika za svaki dan se obavlja dan nakon dana za koji se prijavljuje za nagradnu igru.
Na primjer za ponedjeljak 1.10 izvlačenje nagrade se održava 2.10 (utorak) i to iz prijava koje su pristigle za taj dan i to od 00:00 (1.10) do 23:59 (1.10). Na isti način se radi izvlačenje i za ostale dane osim za petak, subotu i nedjelju za koje se nagrade izvlače u ponedjeljak.

Izvlačenje dobitnika za svako kolo provodi se elektronskim putem, slučajnim odabirom iz baze primljenih SMS poruka za svako kolo. Izvlačenje za svaki dan vrši se isključivo iz baze pristiglih poruka za taj određeni dan.

Dobitnici će biti obaviješteni pismeno ili telefonom o dobitku s uputama za preuzimanje nagrade u roku od osam dana nakon izvlačenja. Dobitnici preuzimaju nagrade u roku od 30 dana od dana primitka pisane ili telefonske obavijesti o dobivenoj nagradi.
Ako dobitnici nagrade ne podignu u navedenom roku priređivač ih je dužan ponovno u roku od 8 dana od isteka roka obavijestiti o dobitku, te odrediti naknadni rok za podizanje nagrada, koji ne može biti kraći od 8 dana niti duži od 15 dana od dana primitka obavijesti. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu.

Detaljna pravila Libresse nagradne igre u PDF formati kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE