Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Libresse nagradna igra 2020 od 16.6.2020. do 15.7.2020. i organizirana je na principu dnevnih izvlačenja i to na način da se za svaki dan dodjeljuje jedna nagrada.

Nagradni fond čine sljedeće nagrade:
30 x Spar poklon bon u vrijednosti od 1.000 HRK
Ukupna vrijednost cijelog nagradnog fonda iznosi 30.000 HRK.

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri i pravo na nagradu imaju svi državljani Republike Hrvatske. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je kupiti bilo koji Libresse proizvoda na bilo kojem prodajnom mjestu Spar Hrvatska d.o.o. u Republici Hrvatskoj te poslati SMS poruku s ključnom riječi LIBRESSE, brojem računa i imenom i prezimenom te adresom na broj 60221 npr. LIBRESSE, 17605/177/1, Ivana Horvat. Cijena SMS poruke je 2,40 kn/SMS (PDV uključen). U nagradnoj igri sudjeluju SMS poruke zaprimljene za vrijeme trajanja nagradne igre. SMS poruke pristigle nakon tog datuma nemaju pravo sudjelovanja u nagradnoj igri. Kupnjom jednog Libresse proizvoda na jednom računu osigurava jedno sudjelovanje u nagradnoj igri.

Svaki sudionik na navedeni broj može poslati neograničen broj SMS poruka, no s različitim brojem računa kao dokazom o kupnji. Svaka prijava (s različitim brojem računa) je prilika za osvajanje nagrade. U slučaju da isti broj računa bude ponovno poslan od strane iste osobe, ta će prijava biti proglašena nevažećom. U slučaju da isti broj računa bude poslan od strane različitih osoba, pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri, imat će samo prvi sudionik koji je prijavio takav broj računa.

Izvlačenje dobitnika za svako kolo provest će se elektronskim putem, slučajnim odabirom iz baze primljenih SMS poruka za svaki dan, a održat će se u prostorijama priređivača na adresi, Šoštarićeva 10, Zagreb i to prema sljedećem rasporedu:
Izvlačenje i objava dobitnika za svaki dan se obavlja dan nakon dana za koji se prijavljuje za nagradnu igru – npr. za utorak 16.6. se izvlači nagrada 17.6. (srijeda) i to iz prijava koje su pristigle za taj dan i to od 00:00 (4.02) do 23:59 (4.02). Na isti način se radi izvlačenje i za ostale dane osim za sljedeće situacije: za petak, subotu i nedjelju se nagrade izvlače u ponedjeljak. Ako je dan za izvlačenje praznik, tada se izvlačenje organizira sljedeći radni dan.

Dobitnici će biti objavljeni na www.libresse.hr prema rasporedu izvlačenja. Dobitnici će biti obaviješteni pismeno ili telefonom o dobitku i načinu preuzimanja nagrade u roku od 8 dana nakon izvlačenja. Dobitnici preuzimaju nagrade u roku od 30 dana od dana primitka pisane ili telefonske obavijesti o dobivenoj nagradi.

Za detaljna pravila Libresse nagradne igre u Word formatu kliknite OVDJE.
Za popis dobitnika po danima izvlačenja u PDF formatu kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi