Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Nagradna igra održava se u razdoblju od 1. ožujka 2020. do 31. ožujka2020. i organizira se na principu dnevnih izvlačenja na način da se za svaki dan dodjeljuje jedna nagrada.

Nagradni fond čini:
31x sat Samsung Galaxy Watch Active 2 rozo zlatne boje SM-R820

Kako sudjelovati u novoj Libresse nagradnoj igri?

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imaju svi državljani Republike Hrvatske. Maloljetnici mogu biti dobitnici nagrada i primiti osvojenu nagradu prema zakonom propisanim uvjetima odnosno ako su zakonski zastupnici maloljetnog dobitnika prihvatili nagradu umjesto maloljetnog dobitnika.

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri ostvaruje se kupnjom bilo koja dva Libresse proizvoda na jednom računu na bilo kojem prodajnom mjestima Konzuma u Republici Hrvatskoj u razdoblju održavanja nagradne igre te slanjem poruke s ključnom riječi LIBRESSE, brojem računa i imenom i prezimenom te adresom na broj 60221
Primjer poruke: LIBRESSE, 17605/177/1, Ivana Horvat. Cijena SMS poruke je 2,40 kn/SMS s uključenim PDV-om. U nagradnoj igri će sudjelovati sve SMS poruke zaprimljene na način kako je to propisano pravilima.

Izvlačenje i objava dobitnika za svaki dan se obavlja dan nakon dana za koji se prijavljuje za nagradnu igru – npr. za ponedjeljak 2.3. se izvlači nagrada 3.2 (utorak) i to iz prijava koje su pristigle za taj dan i to od 00:00 (4.02) do 23:59 (4.02). Na istom principu se rade izvlačenje i za ostale dane osim za petak, subotu i nedjelju za koje se nagrade izvlače u ponedjeljak. Izvlačenje dobitnika nagradne igre provest će se elektronskim putem, slučajnim odabirom iz baze primljenih SMS poruka za svaki dan.

Dobitnici će biti obaviješteni pismeno ili telefonom o dobitku i načinu preuzimanja nagrade u roku od 8 dana nakon izvlačenja. Dobitnici preuzimaju nagrade u roku od 30 dana od dana primitka pisane ili telefonske obavijesti o dobivenoj nagradi. Dobitnici će biti objavljeni na www.libresse.hr prema rasporedu izvlačenja navedenim u pravilima nagradne igre. Doboitnike po dnevnim izvlačenjima možete pronaći OVDJE. Detaljna pravila Libresse nagradne igre možete pronaći u PDF formatu OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi