NaslovnicaIzdvojenoLibresse nagradna igra: Kupiš par - par dobiješ

Libresse nagradna igra: Kupiš par – par dobiješ

Libresse nagradna igra traje u periodu od 1. ožujka 2021. do 31. ožujka 2021. i organizirana je putem dnevnih izvlačenja i to na način da se za svaki dan dodjeljuje jedna nagrada.

Nagradni fond sastoji se od sljedećih nagrada:
31 x Optika Anda poklon bon vrijednosti 1500,00 kn
Ukupna vrijednost cijelog nagradnog fonda iznosi 46.500 kn

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imaju svi državljani Republike Hrvatske. Maloljetnici mogu biti dobitnici nagrada i primiti osvojenu nagradu ako su zakonski zastupnici maloljetnog dobitnika prihvate nagradu umjesto maloljetnog dobitnika. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici Priređivača, zaposlenici Essity d.o.o., zaposlenici distributera AWT International d.o.o., New Level d.o.o. te njihove uže obitelji.

Pravo na sudjelovanje ostvaruje se kupnjom bilo koja dva Libresse proizvoda na jednom računu (istom računu) na svim prodajnim mjestima Konzuma u Republici Hrvatskoj u razdoblju trajanja nagradne igre.
Nakon kupnje potrebno je prijaviti se slanjem poruke s ključnom riječi:
LIBRESSE, brojem računa i imenom i prezimenom te adresom na broj 60221 npr. LIBRESSE, 17605/177/1, Ivana Horvat.
Cijena SMS poruke iznosi 2,40 kn/SMS (PDV uključen).

U nagradnoj igri sudjeluju sve SMS poruke zaprimljene za vrijeme trajanja nagradne igre, a SMS poruke pristigle nakon tog datuma nemaju pravo sudjelovanja u nagradnoj igri. Priređivač ne snosi odgovornost za zakašnjele, izgubljene ili krivo upućene prijave te neispravnost mobilnih uređaja. Operator SMS usluge je New Level d.o.o. Zagreb, Badalićeva 31, Zagreb.

Sudionici nagradne igre moraju do kraja čuvati račun te ga na zahtjev organizatora nagradne igre i pokazati. Nagrada se može preuzeti samo uz predočenje računa, poslanog u SMS poruci dobitnika.

Svaki sudionik na navedeni broj može poslati neograničen broj SMS poruka ali s različitim brojem računa kao dokazom o kupnji. Svaka prijava (s različitim brojem računa) je prilika za osvajanje nagrade. U slučaju da isti broj računa bude ponovno poslan od strane iste osobe, ta će prijava biti proglašena nevažećom. U slučaju da isti broj računa bude poslan od strane različitih osoba, pravo na sudjelovanje u Nagradnoj igri, imat će samo prvi Sudionik koji je prijavio takav broj računa.

Izvlačenje i objava dobitnika za svaki dan se obavlja dan nakon dana za koji se prijavljuje za nagradnu igru – npr. za ponedjeljak 1.3. izvlačenje nagrade je 2.3 (utorak) i to iz prijava koje su pristigle za taj dan i to od 00:00 do 23:59. Na isti način se radi izvlačenje i za ostale dane osim za za petak, subotu i nedjelju za koje se nagrade izvlače u ponedjeljkom.
Izvlačenje dobitnika za svako kolo provest će se elektronskim putem, slučajnim odabirom iz baze primljenih SMS poruka za svaki dan.
Izvlačenje za svaki dan vrši se isključivo iz baze pristiglih poruka za taj određeni dan. Izvlačenje nagrada održat će se u prostorijama Priređivača na adresi, Šoštarićeva 10, Zagreb.

Imena dobitnika nagrada biti će objavljeni OVDJE
Dobitnici će biti obaviješteni pismeno ili telefonom o dobitku i načinu preuzimanja nagrade u roku od 8 dana nakon izvlačenja. Dobitnici preuzimaju nagrade u roku od 30 dana od dana primitka pisane ili telefonske obavijesti o dobivenoj nagradi. Osvojene nagrade (kartice) biti će poslane dobitnicima putem preporučene pošte.

Za detaljna pravila Libresse nagradne igre kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE