Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Lidl nagradna igra “Podijeli osjećaj blagdana” traje od 18. studenoga 2019. do 11. prosinca 2019. Nagradna igra se organizira i provodi na području Republike Hrvatske.

Nagradni fond sastoji se:
24 x 2 Lidl poklon kartice vrijednosti 500 kuna
24 x 2 Lidl poklon kartice vrijednosti 300 kuna
24 x 2 Lidl poklon kartice vrijednosti 100 kuna

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je:
1. napraviti kupnju bilo kojeg Deluxe ili Favorina proizvoda u bilo kojoj Lidl prodavaonici na području Republike Hrvatske.
2. Na internet stranici www.podijeliosjecajblagdana.com kupci mogu odigrati memory igricu s tri težinske razine. Nakon što je uspješno odigrao memory igricu kupac za sudjelovanje u izvlačenju treba unijeti podatke: ime i prezime, e-mail adresu, broj mobilnog telefona i ime osobe kojoj poklanja isti iznos.

S jednim brojem računa dozvoljeno je jednom odigrati svaku od težinskih razina (ukupno tri memory igre s istim brojem računa). Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je čuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev Priređivača predočiti pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu, onu za koju je izvučen prvi puta.

Izvlačenje dobitnika će se održavati svakog radnog dana za prethodni dan, odnosno za prethodne dane za koje izvlačenje nije obavljeno (na primjer, ponedjeljkom se izvlače dobitnici za petak, subotu i nedjelju). Za svaki dan nagradne igre, bit će izvučena tri dobitnika, odnosno po jedan dobitnik za nagrade:
2 Lidl poklon kartice vrijednosti 500 kuna
2 Lidl poklon kartice vrijednosti 300 kuna
2 Lidl poklon kartice vrijednosti 100 kuna

Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja na internet stranici www.podijeliosjecajblagdana.com. Dobitnici nagrada bit će obaviješteni pisanim putem u roku od osam dana od dana izvlačenja. Za detaljna pravila Lidlove nagradne igre “Podijeli osjećaj blagdana” i igranje posjetite www.podijeliosjecajblagdana.comNajnovije nagradne igre

Oglasi