Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Nova Lidlova nagradna igra traje od 27. siječnja 2020. do 2. veljače 2020 i provodi na svim Lidl prodajnim mjestima na području Republike Hrvatske.

Nagradni fond sastoji se od:
Harley Davidson Sportster Iron 883, vrijednosti 88.500,00 kuna

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika Priređivača i bilo koje druge tvrtke izravno uključene u realizaciju ove nagradne igre.
Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je kupiti najmanje 3 proizvoda iz posebne ponude u Američkom tjednu (točan popis artikala bit će objavljen uz pravila na internet stranici www.lidl.hr) i poslati broj računa te se prijaviti na jedan od sljedećih načina:
1. Poslati SMS sadržaja: LIDL, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, poštanski broj i mjesto) na 60221 (2,40 kn/SMS)
ili
2. Ispuniti obrazac na internet stranici www.lidl.hr/harley (potrebno je upisati broj računa, ime i prezime, adresu i kontakt broj mobitela).

Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev Priređivača predočiti pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu. Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti navedene znakove u tekstu SMS poruke.

Izvlačenje dobitnika održat će se 7. veljače 2020. u prostorijama priređivača. Dobitnik će biti izvučen putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira. Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja na internet stranici www.lidl.hr. Dobitnici nagrada bit će obaviješteni telefonskim putem u roku od 8 dana od dana izvlačenja. Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja, pri čemu će dobiti detaljnije informacije o preuzimanju nagrade. Za detaljna pravila nagradne igre kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi