NaslovnicaDobitnici nagradne igreLidl nagradna igra 2022: Kad te hoće, onda te hoće!

Lidl nagradna igra 2022: Kad te hoće, onda te hoće!

Trajanje:

Lidl nagradna igra započinje 13.01.2022. i traje do 30.01.2022., a organizira i provodi na području Republike Hrvatske.

Dobitnici

Dobitnici ove Lidl nagradne igre su navedeni OVDJE

Nagrade:

  • Glavne nagrade:
    • 10.000 kuna na Lidl poklon karticama (1 dobitnik)
  • Dnevne nagrade:
    • 180 x Rukometna lopta (svaki dan 10 nagrada)

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnoj igri pravo sudjelovanja imaju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika Lidla i bilo kojeg drugog društva izravno uključenog u realizaciju nagradne igre.

Kako sudjelovati u Lidl nagradnoj igri?

Za sudjelovanje je potrebno imati instaliranu Lidl Plus aplikaciju.

Ako ju još nemate instaliranu možete ju preuzeti na sljedećim linkovima:

Za sudjelovanje:

  1. Prijavite se za nagradnu igru odabirom opcije “Zaigraj!” u Lidl Plus aplikaciji.
  2. Nakon klika na “Zaigraj!” kupac skenirajte aplikaciju Lidl Plus prilikom kupovine asortimana Voća i Povrća u iznosu većem od 1 kn.
  3. Prijava se povezuje s osobnim podacima pridruženim navedenom Lidl Plus korisničkim računu (ime i prezime, adresa, konImena svih dobitnika bit će objavljena u roku 8 dana od dana izvlačenja na Internet stranici www.lidl.hr/rukomet. Dobitnici nagrada bit će obaviješteni pisanim putem u roku 8 dana od dana izvlačenja.

Kupac koji se na ovaj način prijavi za sudjelovanje u nagradnoj igri može sudjelovati u nagradnoj igri sa svakom kupnjom voća ili povrća u minimalnom iznosu od 1 kune. S jednom kupnjom kupac ostvaruje jedan ulazak u izvlačenje, bez obzira na iznos kupnje.
Prijavu preko opcije „Zaigraj!“ u Lidl Plus aplikaciji dovoljno je napraviti samo jednom, a kupcu će se automatski ponuditi mogućnost slanja prijave svaki put kada ostvari uvjet za sudjelovanje.
Jedna osoba može osvojiti samo jednu dnevnu nagradu.

Izvlačenje i objava dobitnika

Izvlačenje dobitnika dnevnih nagrada održat će se svakog radnog dana za prethodni dan, odnosno za sve prethodne dane za koje nisu izvučeni dnevni dobitnici (ponedjeljkom se izvlače dobitnici za petak, subotu i nedjelju). Prvo izvlačenje za dnevne dobitnike održat će se 14.1.2022. za prijave od 13.1.2022. i tako dalje.

Izvlačenje dobitnika glavne nagrade održat će se 31.1.2022. za sve prijave od 10.1.2022. do 30.1.2022.

Preuzimanje nagrada

Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni pisanim putem u roku 8 dana od dana izvlačenja, pri čemu će dobiti detaljnije informacije o načinu preuzimanja nagrade. Rok za preuzimanje nagrade je 30 dana od dana primljene obavijesti o osvojenoj nagradi. Ako dobitnik ne preuzme nagradu u tom roku, bit će ponovno obaviješten i nagradu će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Istekom navedenog roka gubi se pravo na nagradu.

Pravila

Lidl nagradna igra 2022 traje od 13.01.2022. do 30.01.2022., a za detaljna pravila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE