NaslovnicaKategorije nagradnih igaraSlatkiši i grickaliceLidl nagradna igra 2022: Valentinovo uz lidl

Lidl nagradna igra 2022: Valentinovo uz lidl

Trajanje:

Lidl nagradna igra “Valentinovo uz lidl” traje od 07.02.2022. i traje do 13.02.2022. u 23:59., a organizira se i provodi na području Republike Hrvatske.

Nagrade:

  • 5 x Lidl poklon bonova pojedinačne vrijednosti 200 kn

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnom natječaju mogu sudjelovati sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika Priređivača i bilo koje druge tvrtke izravno uključene u realizaciju ovog nagradnog natječaja.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je:

  1. Kupiti i prikazati najmanje 3 proizvoda iz asortimana “Valentinovo” za sebe i svoju bolju polovicu
  2. Objaviti fotografiju na vlastitom Instagram profilu i objasniti zašto će im baš ta 3 proizvoda uljepšati Valentinovo.
  3. Fotografija mora biti objavljena uz naznake #VoliUzLidl i #PokloniUzLidl , a Instagram profil mora biti javan.

Jedan sudionik može u nagradnom natječaju sudjelovati samo s jednom prijavom te se može osvojiti samo jedna nagrada.

Odabir i objava dobitnika

Po završetku natječaja održat će se ocjenjivanje prijava. Tročlani žiri će odabrati 5 najboljih prijava prema kriteriju kreativnosti te će se dodijeliti nagrade natjecateljima (svaka od pobjedničkih prijava dobiva po jedan poklon bon).

Imena svih pobjednika natječaja bit će objavljena u roku osam dana od dana završetka natječaja na stranici www.lidl.hr, a pobjednici će u istom roku biti obaviješteni.

Preuzimanje nagrada

Pobjednici natječaja će biti obaviješteni porukom na Instagramu o načinu preuzimanja nagrade. Nagrada se ne može zamijeniti za novac (tj. sredstva na Lidl poklon karticama/bonovi se ni u kojem slučaju ne mogu zamijeniti za novac).

Ako se pobjednici ne jave priređivaču s podacima oko preuzimanja nagrade u roku 30 dana od dana primljene obavijesti, smatra se da su odustali od nagrade te gube pravo na nagradu. Priređivač u tom slučaju može proglasiti novog pobjednika natječaja koji ima pravo na nagradu.

Pravila

Lidl nagradna igra za Valentinovo traje do 13.02.2022, a za detaljna pravila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE