NaslovnicaBesplatne nagradne igreLidl nagradna igra: O meni

Lidl nagradna igra: O meni

Trajanje:

Lidl nagradna igra traje 12.2.2024. do 25.2.2024. i provodi se na području Republike Hrvatske.

Nagrade:

  • 10 x Lidl poklon kartica, pojedinačne vrijednosti 50 €

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika Lidla i bilo kojeg drugog društva izravno uključenog u realizaciju ove nagradne igre.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je imati aktivan korisnički račun u Lidl Plus programu vjernosti i Lidl Plus aplikaciju za pametne telefone.

Kako bi prijava u nagradnoj igri bila potpuna i valjana korisnik treba zadovoljiti sljedeća dva uvjeta:

  1. Korisnik mora u potpunosti (100%) ispuniti upitnik „O meni“ koji se nalazi u postavkama Lidl Plus aplikacije („Više“ > „Moj Lidl račun“ > „Moj Lidl račun“ > „O meni“)
  2. Korisnik se mora prijaviti za nagradnu igru ispunjavanjem obrasca na internetskoj stranici www.lidl.hr/o-meni. U obrazac je potrebno upisati: ime i prezime, broj mobitela povezan s Lidl Plus korisničkim računom, email adresu povezanu s Lidl Plus korisničkim računom (opcionalno).

Na nagradnu igru mogu se prijaviti i korisnici koji već imaju ispunjen upitnik “O meni” (uvjet 1), ali uz njega trebaju dodatno ispuniti obrazac na internetskoj stranici www.lidl.hr/o-meni (uvjet 2). Kako bi prijava na nagradnu igru bila valjana, korisnik mora u trenutku izvlačenja dobitnika imati u potpunosti ispunjen upitnik „O meni“.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika održat će se 26.02.2024.

Dobitnici će biti izvučeni u sjedištu Priređivača, putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira. Jedna fizička osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Izvlačenja će nadgledati tročlana komisija te će se o istom sačiniti zapisnik. Komisija će provjeriti zadovoljava li izvučena prijava ova pravila nagradne igre. U slučaju da se izvučena prijava proglasi nevažećom, nagrada će biti dodijeljena sljedećem izvučenom sudioniku.

Objava dobitnika

Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku 8 dana od dana izvlačenja na internetskoj stranici www.lidl.hr. Dobitnici nagrada bit će obaviješteni telefonskim ili pisanim putem u roku 8 dana od dana izvlačenja.

Preuzimanje nagrada

Dobitnici će o dobitku biti obaviješten pisanim ili telefonskim putem u roku 8 dana od dana izvlačenja, pri čemu će dobiti detaljnije informacije o načinu preuzimanja nagrade.

Rok za preuzimanje nagrade je 30 dana od dana primljene obavijesti o osvojenoj nagradi.

Ako dobitnik ne preuzme nagradu u tom roku, bit će ponovno obaviješten i nagradu će moći podignuti u roku 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Istekom navedenog roka gubi se pravo na nagradu.

Pravila i sudjelovanje

Za sudjelovanje posjetite www.lidl.hr/c/o-meni/s10039691

Za detaljna pravila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

1
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x