Oglasi
NaslovnicaFacebook nagradne igreLidl nagradna igra: Tiha noć, tajanstvena noć

Lidl nagradna igra: Tiha noć, tajanstvena noć

Oglasi
Oglasi

lidl-bozic-pokloni-tuiha-noc2011Nagradna igra pocinje 08.12.2011 u 08:00 sati i završava 22.12.2011 u 07:59 sati, a održava se u 14 krugova.

Nagradna igra se odvija putem aplikacije „Tiha noć, tajanstvena noć.“ koja je dostupna putem Facebook stranice Lidla.

U svrhu prijave za nagradnu igru, sudionik mora na Facebook stranici Lidla pogoditi što se krije iza tajne ključanice i između 3 prijedloga odababrati ispravan odgovor. Ispravnim odgovorom može sudjelovati u nagradnoj igri i osvojiti poklon bon u vrijednosti od 100 kuna.

Oglasi

Nagrada se izvlače između svih prijatelja koji su tog dana odabrali točan odgovor i koji su sudjelovali u nagradnoj igri. U nagradnoj igri sudjeluju samo potpuno ispunjeni obrasci za sudjelovanje. Sudionik u jednom danu (krugu) može riješiti samo jedan zadatak te može samo jednom sudjelovati u nagradnoj igri. U vrijeme trajanja čitave nagradne igre jedna osoba može sudjelovati najviše 14 puta.

Kao pojedinačna nagrada može se u svakom krugu tijekom vremenskog razdoblja provedbe osvojiti Lidl poklon bon za kupovinu u Lidl trgovinama u Hrvatskoj u vrijednosti od 100,00 kn (ukupno 14 x 100 kn).

Oglasi

Finalna nagrada – slobodna kupnja u jednoj od hrvatskih Lidl-trgovina  u vrijednosti od  1.000 kn (1×1.000) – se izvlači slučajnim odabirom između svih sudionika tijekom cjelokupnog vremenskog razdoblja nagradne igre. Izdavanje finalne nagrade izvršit ce se u Lidl poklon bonovima za kupnju.

Javno izvlačenje dobitnika za finalnu nagradu održat ce se u prostorijama Lidla (Velika Gorica, Ulica k. Lj. Posavskog 53) 22.12. 2011 u 12 sati.

Svi dobitnici će biti od strane priređivaca obaviješteni putem e-mail poruke o osvojenim nagradama, u roku od 8 dana od dana izvlačenja. Dobitnik je dužan preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana kada je obavijest odaslana.

Oglasi

Više na stranici http://www.facebook.com/lidlhrvatska?sk=app_231767383536071OSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi