Lino Facebook natječaj: Reci DA: Lino LaDA i jagoDA

NaslovnicaBesplatne nagradne igreLino Facebook natječaj: Reci DA: Lino LaDA i jagoDA
Oglasi

Lino nagradni natječaj provodi se na Facebook stranici Lino od 11.5.2021. do 18.5.2021. godine u 00:00h.

Nagradni fond uključuje 3 poklon paketa koji sadrže pakiranja svih okusa Lino Lada

U Lino nagradnom natječaju pravo sudjelovanja imaju svi građani stariji od 16 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koji su registrirani na društvenoj mreži Facebook.

Oglasi

Za sudjelovanje u Nagradnom natječaju zainteresirani sudionik treba objaviti komentar ispod objave o nagradnom natječaju na Facebook stranici Lino do 18.5.2021. godine u 00:00h.

Napišite u komentar najdraži recept u kojem spajate okus omiljene Lino Lade i jagoda.

Nagradit će se 3 najkreativnija odgovora prema odabiru žirija. Svaki sudionik sudjelovanjem u Nagradnom natječaju do 18.5.2021. godine u 00:00h automatski ulazi u bazu iz koje će se nagraditi ukupno 3 odgovora.

Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnom natječaju s više prijava odnosno komentara, ali može biti nagrađen samo jednom. Prijave će biti moguće samo s pravim imenom i prezimenom odnosno, samo s profilima koji sadrže ime i prezime sudionika.

Sudionik koji će eventualno biti odabran kao dobitnik morat će dokazati svoj identitet identifikacijskim dokumentom.

Odabir dobitnika nagrada obavit će se 19.5.2021. godine odabirom žirija. U obzir ulaze sve prijave pristigle do zaključno 18.5.2021. godine u 00:00h.

Rezultati nagradnog natječaja bit će objavljeni na Facebook stranici Lino dana 19.5.2021. godine. Popis nagrađenih uključivat će: ime i prezime, odnosno naziv profila s Facebooka. Svaki od objavljenih dobitnika je obavezan javiti se u inbox odnosno putem poruke na Facebook stranici Lino u roku od 7 dana od primitka obavijesti/objave o osvojenoj nagradi te potvrditi svoj identitet identifikacijskim dokumentom.

Za sudjelovanje kliknite OVDJE

Oglasi

Najnovije nagradne igre

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE

Oglasi
   

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Izdvojene nagradne igre

Oglasi