NaslovnicaBesplatne nagradne igreLino Facebook natječaj: Reci DA: Lino LaDA i jagoDA

Lino Facebook natječaj: Reci DA: Lino LaDA i jagoDA

Lino nagradni natječaj provodi se na Facebook stranici Lino od 11.5.2021. do 18.5.2021. godine u 00:00h.

Nagradni fond uključuje 3 poklon paketa koji sadrže pakiranja svih okusa Lino Lada

U Lino nagradnom natječaju pravo sudjelovanja imaju svi građani stariji od 16 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koji su registrirani na društvenoj mreži Facebook.

Za sudjelovanje u Nagradnom natječaju zainteresirani sudionik treba objaviti komentar ispod objave o nagradnom natječaju na Facebook stranici Lino do 18.5.2021. godine u 00:00h.

Napišite u komentar najdraži recept u kojem spajate okus omiljene Lino Lade i jagoda.

Nagradit će se 3 najkreativnija odgovora prema odabiru žirija. Svaki sudionik sudjelovanjem u Nagradnom natječaju do 18.5.2021. godine u 00:00h automatski ulazi u bazu iz koje će se nagraditi ukupno 3 odgovora.

Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnom natječaju s više prijava odnosno komentara, ali može biti nagrađen samo jednom. Prijave će biti moguće samo s pravim imenom i prezimenom odnosno, samo s profilima koji sadrže ime i prezime sudionika.

Sudionik koji će eventualno biti odabran kao dobitnik morat će dokazati svoj identitet identifikacijskim dokumentom.

Odabir dobitnika nagrada obavit će se 19.5.2021. godine odabirom žirija. U obzir ulaze sve prijave pristigle do zaključno 18.5.2021. godine u 00:00h.

Rezultati nagradnog natječaja bit će objavljeni na Facebook stranici Lino dana 19.5.2021. godine. Popis nagrađenih uključivat će: ime i prezime, odnosno naziv profila s Facebooka. Svaki od objavljenih dobitnika je obavezan javiti se u inbox odnosno putem poruke na Facebook stranici Lino u roku od 7 dana od primitka obavijesti/objave o osvojenoj nagradi te potvrditi svoj identitet identifikacijskim dokumentom.

Za sudjelovanje kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE