lino-kalendar-2017-nagradna-igra-2016

 

Za Lino kviz koji traje do kraja 2017. posjetite stranicu:
Lino nagradna igra 2017 uz kalendar kviz

.

Oglasi

.

Za dobivanje Lino kalendara potrebno je sakupiti Lino lentice (trakice s likom Lino medvjedića koje se nalaze na prednjici većine Lino proizvoda) u količini od ukupno 2 kg te zajedno s osobnim podacima (ime, prezime, adresa i broj telefona) poslati zaključno do 30.11.2016. g. na adresu LINO p.p. 160,48 000 Koprivnica. U akciji sudjeluju svi proizvodi pod markom Lino Ukoliko proizvod na sebi nema otisnutu lenticu, možete poslati bilo koju drugu oznaku s pakiranja proizvoda koja dokazuje gramaturu proizvoda (npr. etiketu s pakiranja).

U kuverti je uz lentice potrebno priložiti i kupon s točno i čitko popunjenim osobnim podacima. Kupon možete pronaći na prodajnim mjestima ili isprintati sa sljedećeg linka:
http://kids.lino.eu/kalendar/ Ukoliko nemate mogućnost priložiti kupon, priznat će se i čitki, točni te potpuni osobni podaci napisani na komadu papira ili kuverti. Kupon nije uvjet za sudjelovanje.

Nagradni fond: Lino kalendar za 2017. i nacrt poklon kutije Lino za školski pribor od kartona, koju će roditelji i djeca zajedno moći izrezati i sastaviti prema uputama.
11. Lino kalendar za 2017. godinu svim će pošiljateljima s ispravnim pošiljkama biti dostavljen putem pošte na kućnu adresu najkasnije do 31.1.2017. 12. Jedan kalendar dobiva se za 2 kg vrijednosti lentica. Za svaka naredna 2 kg lentica također se dobiva kalendar. Npr. ako pošaljete 4 kg lentica dobit ćete 2 kalendara, za 6 kg lentica 3
kalendara, za 8 kg lentica 4 kalendara itd.

Za dealje posjetite http://kids.lino.eu/kalendar/

Oglasi

Najnovije nagradne igre