Lino kalendar 2021

Počelo je skupljanje lentica za novi Lino kalendar 2021. Nagradni natječaj “Lino kalendar 2021” se održava od 15. listopada 2020 do 30. studenog 2021. na području Republike Hrvatske. Pravo sudjelovanja u promociji imaju svi građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Nagrade se kao i uvijek dodjeljuju na osnovu skupljenih lentica:
Za 1 Lino kalendar 2021 za lentice poslane u vrijednosti 2 kg Lino proizvoda.
Za svaka naredna 2 kg također se dobiva Lino kalendar 2021.

Npr. ako je poslano lentica u vrijednosti 4 kg proizvoda dobit će se 2 Lino kalendara, za lentice u vrijednosti 6 kg dobit će se 3 Lino kalendara itd. Za lentice poslane u vrijednosti 30 kg Lino proizvoda u jednoj omotnici uz Lino kalendare potrošaču se dostavlja i Lino paket vjernosti (maksimalan broj dobivanja Lino kalendara je 15).

Za sudjelovanje u promociji potrebno je:
1. Skupiti Lino lentice (trakice s likom Lino medvjedića koje se nalaze na većini Lino
proizvoda) u količini od ukupno 2 kg. U promociji sudjeluju svi proizvodi Priređivača pod markom/nazivom Lino.
2. Preuzeti te točno i čitko popuniti kupon
• Kupon je moguće pronaći na prodajnim mjestima ili isprintati sa sljedećeg linka:
https://kids.lino.eu/kalendar/
• Točno i čitko ispunjen kupon obavezan je uvjet za sudjelovanje
• Na kuponu je potrebno napisati isključivo jedno ime i prezime, kao i jednu adresu na
koju će biti poslani kalendari
3. Skupljene lentice i ispunjeni kupon poslati zaključno do 30.11.2020. g. na adresu LINO p.p. 160, 48000 Koprivnica.
• U jednoj omotnici može biti poslano lentica za više kalendara (više od 2 (dva)
kilograma proizvoda), ali samo jedan kupon (jedno ime, prezime i adresa).
4. U promociji “Lino kalendar 2021” moguće je uz predviđen broj Lino kalendara (15 Lino kalendara) dobiti i dodatan Lino poklon vjernosti. Za dodatan Lino poklon vjernosti potrebno je u jednoj omotnici poslati lentice s 30kg proizvoda, samo jedan kupon (jedno ime, prezime i adresa).

Svaki sudionik s područja Republike Hrvatske svojim ispravno i čitko popunjenim kuponom poslanim do 30.11.2020. godine sudjeluje u promociji, a svaki ispravno popunjeni kupon je dobitan. Ista osoba može sudjelovati u prpmociji “Lino kalendar 2021” više puta, ukoliko je dostavila ispravno popunjen kupon .

Priređivač promocije poslat će dobitnicima Lino kalendare poštom na kućnu adresu najkasnije do 31. siječnja 2021. godine sukladno podatcima navedenim na kuponu. Dodatan Lino poklon priređivač će poslati sudionicima koji ispunjavaju uvjete iz pravila promocije najkasnije do 28. veljače 2021. godine.

Ukoliko Lino kalendar ne stigne na kućnu adresu dobitnika do 31. siječnja 2021. godine, odnosno dodatan Lino paket do 28. veljače 2021. godine, a dobitnik se u roku od narednih 60 dana ne javi da nagradu nije primio, priređivač više nije odgovoran za neprimitak nagrade i ne može tu žalbu uvažiti.

Česta pitanja i odgovori:
1. Što su to Lino lentice?
Lino lentice su trakice s likom Lino medvjedića u krugu, a koje se nalaze na većini Lino proizvoda.
2. Kako ću znati koliko kilograma lentica smo skupili?
Svaka lentica vrijedi onoliko grama/kilograma koliko i pakiranje proizvoda s kojeg je izrezana. Npr. lentica s 200 g Čokolina vrijedi 200 g. Šaljete li neku drugu oznaku s pakiranja proizvoda potrebno je priložiti onu na kojoj će se jasno vidjeti gramatura proizvoda (npr. etiketu proizvoda), a u tom slučaju oznaka također vrijedi onoliko grama koliko i proizvod s kojeg je skinuta/izrezana.
3. Ako na pakiranju ne postoji lentica, mogu li poslati nešto drugo?
Ukoliko pakiranje nema istaknutu Lino lenticu, možete poslati bilo koji drugi dio pakiranja koji ukazuje na gramažu proizvoda (npr. etiketu proizvoda). Samo elementi s jasno iskazanom gramaturom proizvoda bit će priznati

Za detaljna pravila i odgovore na druge pitanja kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE