NaslovnicaKategorije nagradnih igaraSlatkiši i grickaliceLino Lada nagradna igra: Osvoji majicu s potpisom Luke Modrića

Lino Lada nagradna igra: Osvoji majicu s potpisom Luke Modrića

Trajanje:

Nova Lino Lada nagradna igra se odvija se u razdoblju od 01.02.2024. do 29.02.2024.

Nagrade:

 • 30 x Majica sa vlastoručnim potpisom Luke Modrića
 • 20 x Lino lada box gold
 • 100 x Lino lada box kutija sa svim okusima Lino lade 350/400g

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U Nagradnoj igri mogu sudjelovati punoljetni građani koji imaju prebivalište ili prijavljeno boravište u Republici Hrvatskoj i koji uz to ostvare uvjete za sudjelovanje.

U Nagradnoj igri ne može sudjelovati osoba koja je zaposlenik priređivača i povezanih društava priređivača te članovi uže obitelji (bračni partner, izvanbračni partner, roditelji, djeca, braća, sestre) onih zaposlenika priređivača koji su direktno uključeni u pripremu same nagradne igre i izvlačenje dobitnika.

Priređivač nagradne igre

Priređivač nagradne igre je trgovačko društvo Podravka d.d., OIB: 18928523252, 48000 Koprivnica, Ulica Ante Starčevića 32

U nagradnu igru uključeni su sljedeći proizvodi kupljeni u bilo kojoj prodavaonici Konzuma u Republici Hrvatskoj:

Lino Lada duo 400 g
Lino lada duo 700 g
Lino lada duo 160 G
Lino lada milk 700 g
Lino Lada kokos 350 g
Lino lada milk 350 g
Lino lada milk 160G
Lino Lada Gold 350 g
Lino lada gold 650 g
Lino lada gold 160 G
Lino lada gold creamy 350 G
Lino lada gold creamy 700G

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je:

 1. U razdoblju od 01.02.2024. u 00:00:00 sati do 29.02.2024. u 23:59:59 sati, kupite 1 (jedan) Lino Lada namaz naveden u pravilima u bilo kojoj prodavaonici Konzuma u Republici Hrvatskoj
 2. Posjetite internetsku stranicu www.linolada.hr
 3. U online prijavnu formu upišite: ime i prezime, adresa, kućni broj, poštanski broj i grad, adresa e-pošte, broj telefona te priložite račun u obliku fotografije.
 4. Sačuvajte račun

Napomene:

 • Na računu mora biti barem 1 Lino Lada namaz. Uspješne prijave čine isključivo računi koji imaju barem jedan Lino Lada namaz.
 • Čuvajte dokaze o ispunjenju uvjeta (račun/račune) za sudjelovanje u nagradnoj igri za cijelo vrijeme trajanja Nagradne igre kao i nakon njezina završetka do uručenja nagrade te ih na zahtjev Priređivača pokazati.
 • Isti sudionik u Nagradnoj igri može sudjelovati s više prijava, ali ne može osvojiti više od jedne nagrade.
 • U slučaju da ista prijava putem internetske stranice (isti broj računa) bude poslana od strane različitih osoba, pravo na sudjelovanje u Nagradnoj igri imat će samo prvi sudionik koji je napravio prijavu.
 • Prijave pristigle nakon navedenog datuma nemaju pravo sudjelovanja u nagradnoj igri, a Priređivač ne snosi odgovornost za zakašnjele, izgubljene ili krivo upućene prijave.
 • Ako sudionik prijavi djelomičan ili nepotpun uvjet za sudjelovanje, a izvučen je kao dobitnik nagrade, takav će se dobitnik smatrati nevažećim pri provjeri te mu se neće dodijeliti nagrada.

Izvlačenje dobitnika

Dobitnici će biti izvučeni iz centralne baze podataka, putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira.

Izvlačenje će biti održano u prostorima priređivača u terminu 07.03.2024. godine u 11h.

Izvlačenje nagrada će nadzirati komisija koju čine predstavnici Priređivača te će biti sastavljen zapisnik koji će sadržavati imena i prezimena, adrese i kontakte dobitnika te osvojene nagrade.

Objava dobitnika

Dobitnici nagrada bit će objavljeni na internetskoj stranici priređivača https://www.linolada.hr/ dana 15.03.2024. godine.

Objavljeni popis nagrađenih uključivat će: ime i prezime i mjesto stanovanja.

Obavijest dobitnicima

Priređivač će obavijestiti dobitnike unutar 8 dana od dana izvlačenja i po potrebi ih zatražiti dokaz o sudjelovanju.

Dobitnik treba surađivati s priređivačem u svrhu predaje nagrada i administriranja sve potrebne dokumentacije.

Preuzimanje nagrada

Nakon provjere podataka i potvrde o ispunjavanju uvjeta za sudjelovanje, nagrade će biti uručene/dostavljene dobitnicima u roku od 30 dana od objave dobitnika.

Navedeni rok isporuke nagrada može se produžiti samo ako se dobitnik pismenim putem obratio Priređivaču da zbog objektivnih razloga ne može istu preuzeti ili ukoliko u navedenom roku Priređivač nije u mogućnosti isporučiti nagradu zbog više sile.

U slučaju da se nagrada vrati u sjedište Priređivača, priređivač će takvog dobitnika obavijestiti u roku od 8 dana od dana kada je nagrada vraćena te odrediti dodatni rok za podizanje nagrade, koji neće biti kraći od 8 dana, a niti duži od 15 dana od datuma primitka nove obavijesti.

Ako dobitnik ni u dodatnom roku ne preuzme nagradu, gubi pravo na istu, a priređivač će popis nepreuzetih nagrada dostaviti Ministarstvu financija Republike Hrvatske u skladu s pravilnikom o priređivanju nagradnih igara. Kao dokaz o dostavi nagrade priređivač će koristiti potpisanu potvrdu o preuzimanju nagrade.

Imaš pitanja?

U slučaju nejasnoća i dodatnih informacija možeš kontaktirati priređivača nagradne igre putem e-adrese [email protected] ili pozivom na broj telefona 01 5511 955 svakim radnim danom od 09:00 do 17:00 sati.

Pravila i sudjelovanje

Za sudjelovanje i pravila posjetite www.linolada.hr

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x