NaslovnicaKategorije nagradnih igaraDjecaLino ljetna nagradna igra u Konzumu

Lino ljetna nagradna igra u Konzumu

lino nagradna igra 2012

 

Najnovije Lino nagradne igre pogledajte na stranici
Sve Lino nagradne igre

 

 

 

Ljeto je vrijeme druženja, zabave, opuštanja i uživanja u lijepim, dugim danima s obitelji i prijateljima. Kako bi uživanje, druženje i zabava bili još veseliji i slađi, medvjedić Lino pripremio je veliko iznenađenje za sve velike i male Linoljupce. U suradnji s Konzumom, pripremio je ljetnu nagradnu igru sa super nagradama! Uz malo sreće, osvojite Lino plišanu igračku i/ili super cool Lino ručnik za plažu!

Za sudjelovanje u nagradnoj igri trebate kupiti minimalno 2 kg najomiljenije Lino dječje hrane na bilo kojem prodajnom mjestu Konzuma. Sačuvajte račun, a fotokopiju računa, zajedno sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i broj telefona), pošaljite na Lino adresu „Lino ljetna nagradna igra”, p.p. 160, 48001 Koprivnica.

Vaša pošiljka mora stići najkasnije do 15.7.2012.

Fond nagrada
Lino plišani medvjedid x 200
Lino ručnik za plažu x 300
Nagradno izvlačenje održat će se 17.7.2012., a imena sretnih dobitnika biti će objavljena na stranicama www.podravka.hr i www.lino.eu već 20.7.2012. Nakon provjere podataka i potvrde o ispunjavanju uvjeta za sudjelovanje, sve nagrade će biti poslane dostavom ili poštom najkasnije do 15.08.2012.

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE