Oglasi
NaslovnicaKategorije nagradnih igaraDjecaLino ljetna nagradna igra u Konzumu

Lino ljetna nagradna igra u Konzumu

Oglasi

lino nagradna igra 2012

 

Najnovije Lino nagradne igre pogledajte na stranici
Sve Lino nagradne igre

Oglasi
Oglasi

 

 

 

Ljeto je vrijeme druženja, zabave, opuštanja i uživanja u lijepim, dugim danima s obitelji i prijateljima. Kako bi uživanje, druženje i zabava bili još veseliji i slađi, medvjedić Lino pripremio je veliko iznenađenje za sve velike i male Linoljupce. U suradnji s Konzumom, pripremio je ljetnu nagradnu igru sa super nagradama! Uz malo sreće, osvojite Lino plišanu igračku i/ili super cool Lino ručnik za plažu!

Za sudjelovanje u nagradnoj igri trebate kupiti minimalno 2 kg najomiljenije Lino dječje hrane na bilo kojem prodajnom mjestu Konzuma. Sačuvajte račun, a fotokopiju računa, zajedno sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i broj telefona), pošaljite na Lino adresu „Lino ljetna nagradna igra”, p.p. 160, 48001 Koprivnica.

Oglasi
Oglasi

Vaša pošiljka mora stići najkasnije do 15.7.2012.

Fond nagrada
Lino plišani medvjedid x 200
Lino ručnik za plažu x 300
Nagradno izvlačenje održat će se 17.7.2012., a imena sretnih dobitnika biti će objavljena na stranicama www.podravka.hr i www.lino.eu već 20.7.2012. Nakon provjere podataka i potvrde o ispunjavanju uvjeta za sudjelovanje, sve nagrade će biti poslane dostavom ili poštom najkasnije do 15.08.2012.OSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi