NaslovnicaBesplatne nagradne igreLino nagradni natječaj: Ulovi vrijeme za sebe

Lino nagradni natječaj: Ulovi vrijeme za sebe

Trajanje:

Lino nagradni natječaj se održava od 30.6.2023. do 7.7.2023. godine u 23:59h na
području Republike Hrvatske.

Nagrade:

  • 5 x Gift box za dobitnike prijavljene putem Lino Facebook stranice
  • 5 x Gift box za dobitnike prijavljene putem Lino Instagram stranice

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja imaju svi građani stariji od 16 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Za sudjelovanje je potrebno imati otvoren osobni i važeći Facebook/Instagram profil/račun.

Pravo sudjelovanja nemaju oni zaposlenici Priređivača i povezanih društava priređivača te članovi užih obitelji (roditelji, supružnici, djeca, sestre i braća) zaposlenika priređivača te treće osobe koje su izvršitelji obrade podataka za priređivača, a direktno su uključeni u pripremu Nagradnog natječaja (odabir dobitnika).

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je:

  1. U komentarima na Lino Facebook stranici ili Lino Instagram stranici. objaviti komentar kao odgovor na pitanje: “u čemu najradije uživaš kad uloviš pola sata za sebe?”

Svaki sudionik sudjelovanjem u nagradnom natječaju do 7.7.2023. godine u 23:59h automatski ulazi u bazu iz koje će se nagraditi ukupno 10 sudionika, 5 prijavljenih na Lino Facebook stranici i 5 prijavljenih putem Lino Instagram računa.

Napomena

  • Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnom natječaju s više prijava, ali može biti nagrađen samo jednom.
  • Svaki sudionik nagradnog natječaja dužan je potvrditi da je kreirana priča njegovo originalno djelo i ne predstavlja povredu autorskih prava trećih osoba.
  • U slučaju da ista prijava bude poslana od strane različitih osoba, pravo na sudjelovanje u nagradnom natječaju imat će samo prvi sudionik koji je napravio prijavu.

Izvlačenje dobitnika

Odabir dobitnika nagrada obavit će se do 13.7.2023. godine. U obzir ulaze sve prijave pristigle do zaključno 7.7.2023. godine u 23:59h.

Dobitnike odabire stručni žiri Priređivača koji se sastoji od 3 člana. Kriteriji za odabir dobitnika je kreativnost komentara prema mišljenju većine članova žirija. Članovi žirija biti će odabrani među zaposlenicima priređivača i zaposlenicima vanjskih suradnika priređivača.

Objava dobitnika

Rezultati Nagradnog natječaja bit će objavljeni na Lino Facebook i Lino Instagram internetskoj stranici najkasnije 13.7.2023. godine.

Svaki od objavljenih dobitnika je obavezan javiti se u inbox odnosno putem poruke na Lino Facebook stranici i Lino Instagram stranici u roku od 24 sata od primitka obavijesti o osvojenoj nagradi te potvrditi svoj identitet identifikacijskim dokumentom.

Preuzimanje nagrada

Dobitnici će nagrade dobiti dostavom na kućnu adresu u roku od 45 radnih dana od objave rezultata Nagradnog natječaja.

Ukoliko nagrada ne stigne na kućnu adresu dobitnika u roku 30 radnih dana od objave rezultata, a dobitnik u roku od narednih 15 dana ne javi da nagradu nije primio, priređivač više nije odgovoran za neprimitak nagrade i ne može tu žalbu uvažiti.

Napomena dobitnicima

  • Ukoliko se bilo koji od dobitnika ne javi u navedenom roku, Priređivač ima pravo kontaktirati drugog sudionika koji se prijavio na Nagradni natječaj i zadovoljio sva Pravila natječaja.
  • Dobitnik nema mogućnost primanja gotovine ili zamjenskih nagrada
  • Sudjelovanjem u ovom Nagradnom natječaju, svaki sudionik je suglasan da se, ako postane dobitnik u Nagradnom natječaju, njegovi osobni podaci: ime i prezime javno objave na Facebook profilu Lino i na Lino Instagramu, na temelju legitimnog interesa Priređivača.

Pravila

Za sudjelovanje posjetite objavu na Lino Facebook stranici ili Lino Instagram profilu.

Za detaljna pravila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x