Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

loctite-nagradna-igra-2015

Najnoviju Loctite nagradnu igru možete pronaći na sljedećem linku
https://nagradnaigra.com.hr/tag/loctite/

.

.

 

LOCTITE GOLD online nagradna igra traje od 1. ožujka 2015. do 01.rujna 2015. u Hrvatskoj.

Fond nagrada za nagradnu igru sastoji se od:
6 x zrno zlata pojedinačne vrijednosti 3.859,26 kn
(Osvaja se jedna nagrada za svaki mjesec nagradne igre)

Kako sudjelovati:
1. Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri ostvaruje se kupnjom Loctite proizvoda – Loctite Super Bond Power gel označenog s oznakom nagradne igre za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem mjestu nagradne igre u Republici Hrvatskoj.
Svaki proizvod nagradne igre ima posebnu oznaku nagradne igre ili naljepnicu koja se odnosi na ovu nagradu, a unutar svakog pakiranja nalazi se poseban kod nagradne igre. U nagradnoj igri je moguće sudjelovati više puta, uvijek s kupnjom novog proizvoda nagradne igre. Registracija za nagradnu igru, odnosno svako slanje koda nagradne igre na web stranici nagradne igre mora se odnositi na novi kod s proizvoda nagradne igre.

2. Registracijom na www.loctite-superbond.hr (u daljnjem nastavku „web stranica nagradne igre“), gdje se unosi podatke u elektronički obrazac. Registracijom se kreira osobni profil natjecatelja. Kroz osobni profil natjecatelj može unositi nove natjecateljske kodove (i time više puta sudjelovati u natjecanju, kako je opisano u nastavku ovih pravila). Registracija na web stranicu nagradne igre je besplatna.

Izvlačenje se uvijek odvija nakon završetka individualnog mjeseca nagradne igre, i to na sljedeće datume:
a) 01. 04. 2015.
b) 04. 05. 2015.
c) 01. 06. 2015.
d) 01. 07. 2015.
e) 03. 08. 2015.
f) 01. 09. 2015.

Natjecatelji će biti obaviješteni o nagradi putem e-mail adrese koju su unijeli u obrascu za prijavu na web stranici nagradne igre, najkasnije 7 radnih dana nakon izvlačenja rezultata za mjesec nagradne igre u kojem su osvojili nagradu.  Nagrade će biti poslane pobjednicima u roku od mjesec dana od datuma izvlačenja preporučenom poštom. Prilikom preuzimanja nagrade obavezno treba predočiti račun na kojem je naznačena kupnja proizvoda nagradne igre i osobnu iskaznicu.

Za detalje i prijavi posjetite www.loctite-superbond.com.hrNajnovije nagradne igre

Oglasi