Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Nagradna igra održava se u Trgovačkom centru Lumini u razdoblju od 4. travnja do 15. travnja 2018. i ima samo jedno kolo.

Glavne su nagrade:
obiteljski shopping u centru Lumini vrijedan 4.000 kuna
obiteljski shopping u centru Lumini vrijedan 2.000 kuna
obiteljski shopping u centru Lumini vrijedan 1.000 kuna

Pravo sudjelovanja imaju svi građani koji isključivo u vremenu od 04.04. do 15.04.2018. godine u bilo kojoj prodavaonici unutar Trgovačkog centra Lumini obave kupovinu u iznosu najmanje 100,00 kuna. Kupci će nakon obavljene kupovine prilikom izdavanja računa dobiti kupon za nagradnu igru. Na kupon je potrebno upisati sljedeće podatke: ime i prezime, adresu, telefon, e-mail, te broj računa i prodajno mjesto  gdje  je  kupovina  realizirana.  Ispunjeni  kupon  treba  ubaciti  u  nagradni bubanj kod info pulta Trgovačkog centra Lumini. Svaki sudionik u nagradni bubanj može ubaciti neograničeni broj ispunjenih kupona. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici Trgovačkog centra Lumini sa svojom užom obitelji.

Izvlačenje sretnih dobitnika bit će na pozornici centra Lumini u nedjelju, 15. travnja u 18 sati. Imena dobitnika bit će objavljena na web stranici Trgovačkog centra Lumini www.lumini.hr u roku od (8) osam dana od dana izvlačenja. Dobitnici nagrada bit će telefonski i pismeno obaviješteni o dobivenoj nagradi u istom roku. Detaljna pravila u PDF-u možete pronaći OVDJE

Najnovije nagradne igre

Oglasi