NaslovnicaKategorije nagradnih igaraTrgovineLumini nagradna igra: Lumini ti daruje Renault Twingo pod bor!

Lumini nagradna igra: Lumini ti daruje Renault Twingo pod bor!

Lumini nagradna igra traje od 28. studenog 2020. do 22. prosinca 2020. (uključujući oba datuma).

Nagrada je:
1 x Automobil Renault Twingo Life SCe 75 u vrijednosti od 84.990 kn s uključenim PDV-om i trošarinom

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imaju svi punoljetni građani Republike Hrvatske. Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri nemaju zaposlenici društva Trgovački centra Lumini d.o.o. i društva Moj
Telekom d.o.o. i srodnici navedenih osoba (roditelji, supružnici, djeca, braće, sestre, izvanbračni partneri).

Pravo sudjelovanja se ostvaruje na način da se na bilo kojem prodajnom mjestu u centru Lumini u razdoblju trajanja nagradne igre obavi kupnja u vrijednosti od najmanje 100,00 kn (minimalna vrijednost iskazana na pojedinom računu).
Nakon kupovine za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno se slanjem SMS poruke slijedećeg sadržaja na broj
60085: LUMINI, broj računa, datum računa, ime i prezime, adresa. Cijena SMS poruke iznosi 2,40kn, PDV uključen.

Originalni račun kao dokaz o kupovini potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre, te je sudionik dužan isti predočiti priređivaču na uvid prije preuzimanja nagrade.

Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničeni broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti prijavljen za sudjelovanje u nagradnoj igri samo jedanput od jednog sudionika. U slučaju da račun s istim brojem bude više puta poslan od strane istog ili drugog sudionika, takve će se prijave proglasiti nevažećima te se neće uzimati u obzir pri izvlačenju dobitnika.

Duljina SMS poruke ograničena je na 160 znakova. Korištenje dijakritičkih znakova (napr.: č, ć, đ, š, ž) nije dopuštena. Poruka čija dužina prelazi navedena ograničenja prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera, a prijava za nagradnu igru nepotpuna.

Svi brojevi računa i osobni podatci sudionika zaprimljeni putem SMS poruka spremaju se u jedinstvenu bazu podataka i sudjeluju u izvlačenju nagrade. Dobitnici će biti izvučeni pomoću računalne aplikacije metodom slučajnog odabira uz nadzor tročlanog povjerenstva i javnog bilježnica koji će provjeriti da li je dobitnik sudjelovao u nagradnoj igri sukladno pravilima nagradne igre.

Izvlačenje dobitnika će se održati u prostorijama priređivača u Trgovačkom centru Lumini, Donji Kneginec, Ulica Grada Lipika 15 na dan 23.12.2020. u 12 sati.

Ime, prezime i mjesto stanovanja sretnog dobitnika objavit će se dana 24.12.2020. na internet stranici priređivača www.lumini.hr. Dobitnik nagradu mora osobno preuzeti u roku od 30 (trideset) dana od objave obavijesti o dobivenoj nagradi. Zapisnik o izvlačenju dostaviti će se Ministarstvu Financija u roku od osam dana od dana izvlačenja.

Za detaljna pravila nagradne igre kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE