NaslovnicaKategorije nagradnih igaraTrgovineLumini nagradna igra 2021: Za 7. rođendan darujemo vrijedne nagrade!

Lumini nagradna igra 2021: Za 7. rođendan darujemo vrijedne nagrade!

Lumini nagradna igra 2021 traje od 16.4.2021 do 16.5.2021 povodom 7. rođendana Lumini centra. Za 7. rođendan Lumini darovi za cijelu obitelj!’.

Nagradni fond uključuje sljedeći nagrade:
1 x Voucher za Ljetovanje u trajanju 7 dana za dvoje odraslih i dvoje djece u Valamar Parentino Hotelu 4*, polupansion u standardnoj obiteljskoj sobi u maksimalnoj vrijednosti
od 12.550,00 kuna. Isključeni su boravci u srpnju i kolovozu, a točan termin korištenja nagrade ovisi o raspoloživosti smještaja, te je potrebna rezervacija 3 tjedna prije korištenja vouchera.
7 x romobila Segway Ninebot KickScooter ES1, svaki u vrijednosti od 2.450 kuna;
7 x shopping bon za kupovinu u odabranim dućanima LUMINI centra u vrijednosti od 1.000,00 kuna svaki (iskoristiv jednokratno u jednoj od trgovina koje sudjeluju u
nagradnoj igri, a objavljeni su na web stranici www. lumini.hr)
7 x proslava rođendana za do 15 djece (medium paket proslave sukladno Općim uvjetima Twister igraonice) u vrijednosti od 935,00 kuna svaka.
Za nagradnu igru utvrđuje se ukupni nagradni fond čine 22 pojedinačne nagrade u ukupnom iznosu od 43.245 kuna, a nagrade čine:

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imaju svi punoljetni građani Republike Hrvatske. Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri nemaju zaposlenici društva Trgovački centra Lumini d.o.o. i društva Moj Telekom d.o.o.,

NAČIN SUDJELOVANJA U NAGRADNOJ IGRI

Svi posjetitelji Trgovačkog centra Lumini s pravom sudjelovanja u nagradnoj igri mogu sudjelovati u nagradnoj igri u trajanju 16.4.2021. do 16.5.2021. (uključujući oba
datuma). godine tako da na bilo kojem prodajnom mjestu u centru Lumini u razdoblju trajanja ove nagradne igre obave kupnju u vrijednosti od najmanje 150 kuna (minimalna vrijednost iskazana na pojedinom računu).

Sačuvajte račun i pošaljite SMS na broj 60085. U njemu napišite: LUMINI, broj računa, datum računa, ime i prezime, adresu (Npr. LUMINI, R123456, 16.04.2021., Ivan Horvat, Novakova 99, Varazdin) i u igri ste za odmor iz snova!  *Cijena SMS poruke iznosi 2,40kn, PDV je uključen.

Primljena SMS poruka koja nije potpuna jer ne sadrži koji od traženih podataka neće se smatrati valjanom prijavom za sudjelovanje, te će se takva poruka odbaciti i neće se uzeti u obzir pri izvlačenju dobitnika.
Originalni račun kao dokaz o kupovini potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre, te je sudionik dužan isti predočiti priređivaču na uvid prije preuzimanja nagrade.
Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničeni broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti prijavljen za sudjelovanje u nagradnoj igri samo jedanput od jednog sudionika. U slučaju da račun s istim brojem bude više puta poslan od strane istog ili drugog sudionika, takve će se prijave proglasiti nevažećima te se neće uzimati u obzir pri izvlačenju dobitnika.

Izvlačenje i proglašenje dobitnika nagradne igre će se održati u prostorijama priređivača u Trgovačkom centru Lumini, Donji Kneginec, Ulica Grada Lipika 15 na dan 17.5.2021. u 12 sati.

Ime, prezime i mjesto stanovanja sretnih dobitnika objavit će se dana 17.5.2021. na Internet stranici priređivača www.lumini.hr. Dobitnik nagradu mora osobno preuzeti u roku od 30 (trideset) dana od objave obavijesti o dobivenoj nagradi. Prilikom uručenja nagrade, dobitnik je dužan predočiti original računa s kojim je sudjelovao u nagradnoj igri i osobnu iskaznicu.

Lumini nagradna igra traje do 16.5.2021, a za detaljna pravila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE