NaslovnicaBesplatne nagradne igreMASS nagradna igra 2022: Tamaris

MASS nagradna igra 2022: Tamaris

Trajanje:

MASS nagradna igra traje od 18.4.2022 do 23.4.2022 do 23:59.

Nagrade:

  • 2 x jednokratni popust od 300 KN koji se može iskoristiti pri kupnji 1 odabranog para Tamaris mokasina (1 dobitnik/ca na Facebook profilu Mass Obuća i 1 dobitnik/ca na Instagram profilu Mass Shoes)

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi koji komentiraju objavu. Time potvrđuju da su upoznati s pravilima i uvjetima nagradne igre. U nagradnoj igri ne smiju sudjelovati djelatnici Mass Shoes d.o.o. i članovi njihovih obitelji.

Kako sudjelovati?

Nagradna igra se provodi na Facebook stranici www.facebook.com/MASSObuca i na Mass Instagram profilu od 18.4.2022 do 23.4.2022 do 23:59.

Na Facebooku komentirate i djelite ovaj post, a na Instagramu lajkate i pratite @mass.shoes te tagirajte prijateljicu koja voli mokasine

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje će se održati nakon završetka nagradne igre u sjedištu Mass Shoes d.o.o. Tijek izvlačenja vodit će i nadzirati komisija koju čine djelatnici Mass Shoes d.o.o. Nakon izvlačenja komisija će sastaviti zapisnik o izvlačenju.

Objava dobitnika

Objava dobitnika očekuje se 24. travnja 2022. na Facebook i Instagram profilima te na web stranici Mass Shoes. Dobitnici će biti objavljeni s njihovim imenima profila i ispod njihovih komentara na dotični post. Dobitnici će biti objavljeni s njihovim imenima i prezimenima na www.mass-shoes.com.

Preuzimanje nagrada

Prilikom preuzimanja, dobitnik mora predočiti osobni dokument. Ukoliko se pokaže da je sudionik unio lažne osobne podatke, nagrada se neće dodijeliti. Ako pobjednik ne odgovori putem Facebook/Instagram poruke ili ne nazove u roku od 48 sati od objave pobjednika na Mass Facebook stranici, nagrada će se smatrati nepodijeljenom. Isto vrijedi i ako dobitnik ne pošalje sve potrebne podatke u roku od 48 sati od prvog kontakta s Mass-om. Nagrada se ne može zamijeniti za drugu nagradu ili gotovinu.

Pravila Mass nagradne igre

Za igranje na Facebooku kliknite OVDJE

Za igranje na Instagramu klinite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE