NaslovnicaFacebook nagradne igreMASS nagradna igra za sandale

MASS nagradna igra za sandale

mass-nagradna-igra-za-sandale

 

Dobitnici su:
Sandra iz Zagreba, Blagica iz Vinkovaca, Mirjana iz Slavonskog Broda, Danijela iz Slunja te Maja iz Karlovca

Ove sezone naglasak je na udobnosti. Ravni i udobni modeli konačno se vraćaju na modnu scenu kad je riječ o cipelama i sandalama. Iz Massa stižu Bueno sandale koje privlače pažnju živim bojama i remenčićima koji se isprepliću. Pošaljite svoje podatke, odgovorite na nagradno pitanje i osvojite model BUENO sandala po izboru!

Pitanje se odnosi na sljedeći tekst:
Kada govorimo o cipelama i sandalama, ove sezone naglasak je na udobnosti. Ravni i udobni modeli konačno se vraćaju na modnu scenu. Iz MASSa nam stižu BUENO sandale koje privlače pažnju živim bojama te remenčićima koji se međusobno isprepliću. Niske pete, pune pete, prava rapsodija šarenila i metalnih detalja, na vrlo šarmantan način donose dašak neodoljivog prozračnog ljetnog šika. Djeluju romantično i mogu savršeno kombinirati uz haljine i suknje, a ostavljaju dojam i u sasvim običnim kombinacijama.
Modeli iz kolekcije ljeto 2014. savršeno se uklapaju u aktualne trendove boja, materijala i dizajna, a mogu se uklopiti u najrazličitije stilove odijevanja. Njihova različitost pruža svakoj ženi priliku da pronađe svoje nove omiljene cipele, kojima će uljepšati vruće ljetne dane.

Uz već nabrojane, u ljetnoj kolekciji MASS objedinjuje i nove modele sandala za ljeto, a riječ je o poznatim brendovima CRAVO&CANELA, BULL BOXER, REPLAY, DESIGUAL, TAMARIS, S.OLIVER, ZEUS, CREATOR, te za djecu HELLO KITTY i MKIDS

Nagradna igra traje do 13.06.2014.

Za sudjelovanje kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE