McDonald’s nagradni natječaj za Spicy Chicken McNuggetse

NaslovnicaBesplatne nagradne igreMcDonald's nagradni natječaj za Spicy Chicken McNuggetse

McDonald’s nagradni natječaj “Govoriš li naš jezik?” traje od četvrtka, 6.5.2021, u 12:00 sati do nedjelje, 16.5.2021., u 23:59 sati.

Nagradni fond iznosi:
Ukupno 25 kupona za besplatnu porciju od 6 Spicy Chicken McNuggetsa.

U natječaju mogu sudjelovati fizičke osobe registrirane na službenoj McDonald’s aplikaciji koje su registracijom u aplikaciju i sudjelovanjem u Natječaju pristale na uvjete korištenja aplikacije.

Oglasi

U periodu od 6.5.2021. u podne do 16.5.2021., u 23:59 sati Sudionik se može prijaviti tako da na svom javnom Instagram profilu objavi video u formi Instagram priče u trajanju do maksimalno 14 sekundi u kojem vlastitim gestikulacijama prikazuje da voli piletinu uz tagiranje @mcdonaldshrvatska službenog Instagram profila te hashtagom (#) #PiletinaKakvuVolimo.

Tijekom trajanja natječaja, svaki sudionici natječaja može sudjelovati s maksimalno jednom Instagram pričom kojim konkurira za dobivanje nagrade.

Svaki od članova žirija će svakoj kvalificiranoj prijavi dodijeliti ocjenu za iznimnu originalnost i kreativnost na skali od 1 do 10. Sudionici Natječaja izričito prihvaćaju da po navedenom kriteriju budu ocijenjeni od strane članova žirija i njihovu ocjenu prihvaćaju kao konačnu.

Dobitnici se trebaju u roku od 3 dana nakon proglašenja javiti u Instagram inbox i dostaviti potrebne podatke za dodjelu nagrade.

Trajanje kupona biti će označeno na kuponu dodijeljenom Pobjedniku u aplikaciji.

Pravila McDonald’s nagradnog natječaja možete pronaći OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE

Pratite nove nagradne igre na Facebooku i Instagramu

Oglasi

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE