McDonald’s nagradni natječaj za Spicy Chicken McNuggetse

NaslovnicaBesplatne nagradne igreMcDonald's nagradni natječaj za Spicy Chicken McNuggetse
Oglasi

McDonald’s nagradni natječaj “Govoriš li naš jezik?” traje od četvrtka, 6.5.2021, u 12:00 sati do nedjelje, 16.5.2021., u 23:59 sati.

Nagradni fond iznosi:
Ukupno 25 kupona za besplatnu porciju od 6 Spicy Chicken McNuggetsa.

U natječaju mogu sudjelovati fizičke osobe registrirane na službenoj McDonald’s aplikaciji koje su registracijom u aplikaciju i sudjelovanjem u Natječaju pristale na uvjete korištenja aplikacije.

Oglasi

U periodu od 6.5.2021. u podne do 16.5.2021., u 23:59 sati Sudionik se može prijaviti tako da na svom javnom Instagram profilu objavi video u formi Instagram priče u trajanju do maksimalno 14 sekundi u kojem vlastitim gestikulacijama prikazuje da voli piletinu uz tagiranje @mcdonaldshrvatska službenog Instagram profila te hashtagom (#) #PiletinaKakvuVolimo.

Tijekom trajanja natječaja, svaki sudionici natječaja može sudjelovati s maksimalno jednom Instagram pričom kojim konkurira za dobivanje nagrade.

Svaki od članova žirija će svakoj kvalificiranoj prijavi dodijeliti ocjenu za iznimnu originalnost i kreativnost na skali od 1 do 10. Sudionici Natječaja izričito prihvaćaju da po navedenom kriteriju budu ocijenjeni od strane članova žirija i njihovu ocjenu prihvaćaju kao konačnu.

Dobitnici se trebaju u roku od 3 dana nakon proglašenja javiti u Instagram inbox i dostaviti potrebne podatke za dodjelu nagrade.

Trajanje kupona biti će označeno na kuponu dodijeljenom Pobjedniku u aplikaciji.

Pravila McDonald’s nagradnog natječaja možete pronaći OVDJE

Oglasi

Najnovije nagradne igre

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE

Oglasi
   

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Izdvojene nagradne igre

Oglasi