NaslovnicaBesplatne nagradne igreMelem natječaj na Facebooku i Instagramu: Melem i Konzum daruju ljeto iz...

Melem natječaj na Facebooku i Instagramu: Melem i Konzum daruju ljeto iz snova!

Melem nagradni natječaj traje od 13. kolovoza 2020 do 27. kolovoza 2020. u 20.00 sati, a odnosi se na područje Republike Hrvatske.

Nagrade su:
3 x dugi vikend u hotelu Medora Auri Podgora, koji uključuje dolazak u četvrtak te odlazak u nedjelju istog tjedna po izboru dobitnika i prema raspoloživosti soba u hotelu; u obiteljskoj sobi s pogledom na more, piće dobrodošlice, neograničeno korištenje wellnessa, korištenje vanjskih grijanih bazena, poludnevni najam bicikala te 10% popusta na konzumaciju hrane i pića u restoranu “Taste”. Nagrada se treba iskoristiti najkasnije do 31.10.2020. godine.

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koje su korisnici društvenih mreže Facebook ili Instagram. Sudjelovati ne mogu članovi organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

Za sudjelovanje u natječaju potrebno je biti pratitelj Melem Facebook ili Instagram stranice, u komentaru posta koji komunicira nagradni natječaj objaviti fotografiju omiljenog Melem proizvoda uz kreativni opis zašto vam je baš taj proizvod omiljeni. Fotografiju možete objaviti na vlastitom Instagram profilu uz označavanje @melem_official profila te @konzum profila uz nagradni hešteg #melemLjeto i #medoraauri

Dobitnike će odabrati žiti koji čine 2 člana tvrtke Neva d.o.o. i Konzum d.d., a odabir se radi prema kriteriju kreativnosti. Dobitnik će biti proglašen 28. kolovza 2020. iza 12h. Dobitnici nagrada biti će obaviješteni na službenom Melem Facebook i Instagram profilu (objavljeni u komentaru nagradnog posta), a nakon što dostave pune kontakt podatke, organizator će im putem e-maila dostaviti upute o korištenju nagrade.

Za detaljna pravila nagradnog natječaja kliknite OVDJE

Za sudjelovanje na Facebooku kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE