Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Mentos kreativni natječaj traje u razdoblju 20.05.2019. do 16.06.2019.

Fond nagrada sastoji se od sljedećih nagrada:
1 X električni skuter Fatboy slim (7.437,50 kn, uključen PDV):
10 x Mentos slatki paket

Pravo sudjelovanja u kreativnom natječaju imaju sve osobe sa prebivalištem u RH koji u razdoblju od 20.05. do 16.06.2019. godine koje priđu nekoj osobi i pokušaju je nasmijati oponašajući emotikone koji se nalaze na Mentos Say hello bombonima – sve to snime mobitelom i uploadaju video na mentos.filir.hr. Uz uploadani video moraju i ostaviti svoje kontakt podatke (ime, prezime, adresu, broj telefona, e-mail adresu).
Dobitnici nagrada moraju biti punoljetne osobe, sa prebivalištem u RH. Ukoliko su dobitnici nagrada maloljetne osobe, nagradu će preuzeti njihov zakonski zastupnik.

Najkreativniji pristigli videoklipovi će biti odabrani dana 18.06.2019. Imena dobitnika biti će objavljena na web stranici mentos.filir.hr u roku od (8) osam dana od dana izvlačenja. Dobitnici nagrada bit će pismeno obaviješteni o dobivenoj nagradi. Način preuzimanja glavne nagrade će se dogovoriti s dobitnikom individualno, dok će se Mentos slatki paketi dostaviti na adrese dobitnika od strane Organizatora kreativnog natječaja. Ako dobitnici iz bilo kojeg razloga ne mogu prihvatiti nagradu, oni gube pravo na nju i nema pravo potraživati naknadu. Nagrada se u tom slučaju prosljeđuje sljedećoj najkreativnijoj prijavi.

Za detaljna pravila i sudjelovanje kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi