NaslovnicaIzdvojenoMETRO nagradna igra: METRO božićna nagradna igra za automobil Smart EQ fortwo

METRO nagradna igra: METRO božićna nagradna igra za automobil Smart EQ fortwo

METRO nagradna igra traje u razdoblju od 1.12.2020 do 31.12.2020 na teritoriju Republike Hrvatske u jednom kolu.

Nagradni fond uključuje sljedeće nagrade:
1 x Smart EQ fortwo – 188.676,58 kuna (PDV uključen)
3 x Apple Macbook 13“ – jedinična vrijednost: 8.999,00 kuna (PDV uključen)
5 x Apple Iphone 11 64 GB – jedinična vrijednost: 3.859,00 kuna (PDV uključen)
10 x METRO vaučer u iznosu od 1.000 kn – jedinična vrijednost: 1.000,00 kuna (PDV uključen)

U nagradnoj igri imaju pravo sudjelovati svi METRO kupci, punoljetne fizičke osobe koje su državljani Republike Hrvatske i koje u razdoblju od 1. prosinca 2020 do 31. prosinca 2020. godine na METRO prodajnim mjestima u Republici Hrvatskoj obave kupovinu u minimalnom iznosu od 600 kn (s PDV-om) po jednom računu. Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri nemaju zaposlenici Priređivača nagradne igre.

Nakon ostvarene kupovine u iznosu od 600 kn (s PDV-om) kupac dobiva nagradni listić na kojem čitkim rukopisom ispunjava podatke (ime i prezime osobe, broj računa, adresa, poštanski broj i grad, važeći kontakt broj telefona/mobitel, e-mail). Vlastoručnim potpisom sudionik daje privolu za obradu osobnih podataka u svrhu realizacije nagradne igre.
Za kupnju proizvoda koji su na policama označeni posebnom oznakom “Nagradna igra”, kupac nakon kupovine u iznosu većem od 600 kuna (PDV uključen) dobiva dva nagradna listića te tako
udvostručuje šanse za dobitak.

Ispunjeni nagradni listić sudionik treba ubaciti u za to namijenjenu kutiju na prodajnom mjestu koja je posebno označena natpisom “Božićna nagradna igra”. Samo na vrijeme prispjeli nagradni listići s brojem računa prema kojem je obavljena kupovina u iznosu većem od 600 kn (PDV uključen) mogu sudjelovati u nagradnom izvlačenju. Svaki izvučeni račun ručno će se provjeriti od strane ovlaštenog zaposlenika METRO-a koji će provjeriti ispunjenost uvjeta – potrošenih minimalno 600 kn (PDV uključen) po jednom računu tijekom kupovine te popunjenost svih podataka na nagradnom listiću. Računi koji zadovoljavaju uvjete za prijavu ulaze u izvlačenje koje će se održati 12.1.2021.

Izvlačenje nagrada je otvoreno i održat će se 12.1.2021. u METRO veleprodajnom centru Jankomir (Jankomir 31, 10 090 Zagreb). Ispravnost izvlačenja nadgledat će tročlana komisija sastavljena od predstavnika METRO-a te javni bilježnik.

Imena dobitnika nagrada bit će objavljena na internet stranici METRO-a (www.metro-cc.hr) najkasnije u roku od 8 dana od održanog izvlačenja. Svaki dobitnik nagrade zaprimiti će
informaciju o dobivenoj nagradi putem kontakt e-maila koji je sudionik naveo na nagradnom listiću.

Dobitnici nagrada dužni su nagrade preuzeti najkasnije u roku od 30 dana od dana objave rezultata izvlačenja na stranicama METRO-a i nagradne igre, a nagrade mogu preuzeti u METRO centrima u kojima im je izdana METRO-iskaznica ili obavljena kupovina. Nagrade će se predati isključivo dobitnicima uz predočenje osobne iskaznice. Umjesto dobitnika
neposredno, nagradu može preuzeti i osoba koju je dobitnik nagrade pisanom punomoći ovlastio za preuzimanje nagrade, ovjerenom od strane javnog bilježnika, pod uvjetom da se punomoćnik METRO-u legitimira izvornikom te punomoći i osobnom iskaznicom. Dobitnici nagrada koji ne preuzmu svoje nagrade u navedenom roku, pisano će biti obaviješteni da nagradu mogu podići u dodatnom roku od 15 dana.

Detaljna pravila METRO nagradne igre u PDF formatu možete preuzeti OVDJE

Prethodni članakKaufland: Spoji par
Sljedeći članakIKEA nagradna igra: FESTIVE DAYS

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE