Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Metro nagradna igra “Povratak u školu” traje od od 23.7.2020 do 6.9.2020

Nagradni fond uključuje:
1. kolo
Logitech bež tipkovn+miš mk220
Logitech stereo zvučnik z200
Set bilježnica Lipamill Ruksak Gt Twist Violet Butterfly
2. kolo
Logitech bež miš m220
Logitech bež tipk+bež.miš mk27
MS combat gaming set 4u1 gaming tipkovnica, gaming miš, slušalice s mikrofonom, gaming podloga
Ruksak gt twist fire
3. finalno kolo
Tablet Vivax tpc- 805 3g opis: 8”, hd ips, 280*800 display, android 9.0, 3g- dual sim
Xiaomi mi elekt.romobil crni
Apple Iphone 11 128 gb black
Apple Macbook air 13“ dual core i5 1.8ghz(8gb/125gb ssd/intel hd graphics 6000 cro kb

U nagradnoj igri imaju pravo sudjelovati svi METRO kupci, državljani Republike Hrvatske koje u razdoblju od 23. srpnja 2020. do 6. rujna 2020. godine na METRO prodajnim mjestima u Republici Hrvatskoj ili putem METRO dostave naprave kupovinu školskog pribora u minimalnom iznosu od 200 kn (sPDV-om) po jednom računu. Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri nemaju fizičke osobe koje su nositelji Family and Friends METRO kartica. Nakon kupovine u iznosu od 200 kn kupac dobiva nagradni listić na kojem ispunjava podatke (ime i prezime kontakt osobe, broj računa, broj METRO kartice, adresa, poštanski broj i grad, važeći kontakt broj telefona/mobitel, e-mail). Nagradni listić mora biti čitko popunjen i sva polja koja su obvezna moraju biti popunjena, ukoliko nije smatrat će se nevažećim.
Ispunjeni nagradni listić se ubacuje u za to namijenjenu kutiju na prodajnom mjestu koja je posebno označena natpisom „Povratak u školu – nagradna igra“. Samo na vrijeme prispjeli nagradni listići s brojem računa prema kojem je obavljena kupovina u iznosu većem od 200 kn (PDV uključen) mogu sudjelovati u nagradnim izvlačenjima. Svaki izvučeni račun,ručno će se provjeriti od strane ovlaštenog zaposlenika METRO-a koji će provjeriti ispunjenost uvjeta – potrošenih minimalno 200 kn (PDV uključen) po jednom računu tijekom kupovine. Računi koji zadovoljavaju uvjete za prijavu ulaze u izvlačenje. Svaki sudionik nagradne igre može osvojiti maksimalno jednu nagradu, a svi nagradni listići koji nisu izvučeni u ranijima kolima ulaze u izvlačenje u finalnom kolu nagradne igre.

Izvlačenje nagrada je otvoreno i održat će se prema predviđenim datumima u METRO veleprodajnom centru Jankomir (Jankomir 31, 10 090 Zagreba)
Trajanje kola i datumi izvlačenja su:
1. kolo traje od 23.7. do 5.8., a izvlačenje se održava 12.8.2020
2. kolo traje od 6.8.do 19.8., a izvlačenje se održava 26.8.2020
3. kolo (finalno kolo) traje od 23.7. do 6.9., a izvlačenje se održava 11.9.2020

Imena dobitnika nagrada, bit će objavljeni na Internet stranicama METRO-a (www.metro-cc.hr) najkasnije u roku od 8 dana od održanog izvlačenja. Svaki dobitnik nagrade zaprimiti će informaciju o dobivenoj nagradi putem kontakt e-maila koji je sudionik nagradne igre zabilježio prilikom prijave. Dobitnici nagrada dužni su nagrade preuzeti najkasnije u roku od 30 dana od dana objave izvlačenja na stranicama METRO-a i nagradne igre, odnosno od dana primitka pisane obavijesti o dobivenim nagradama koja se upućuje na e-mail adresu dobitnika. Nagrade se mogu preuzeti u METRO-centrima u kojima je obavljena kupovina za sudjelovanje u nagradnoj igri. Nagrade će se predati isključivo dobitnicima uz predočenje osobne iskaznice. Umjesto dobitniku neposredno, nagrada se može predati i osobi koju je dobitnik nagrade pisanom punomoći ovlastio za preuzimanje nagrade, ovjerenom od strane javnog bilježnika.

Za detaljna pravila nagradne igre u PDF formatu kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi