Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Metro nagradnaigra traje od 1. ožujka do zaključno 19.travnja 2019. godine.

Fond nagrada sastoji se od:
1. Mi Laptop Air – 7.929,00 kn (PDV uključen) – 1 komad
2. Električni skuter Ninebot S – 3.459,00 kn (PDV uključen) – 3 komada
3. Pametni sat Amazfit Stratos 2 – 1.779,00 kn (PDV uključen) – 5 komada
4. Mi Bluetooth Speaker – 299,00 kn (PDV uključen) – 10 komada

U nagradnoj igri imaju pravo sudjelovati svi METRO kupci koji su u sklopu promotivne kampanje „Fina papica“ preuzeli poklon bon u vrijednosti od 50,00 kn u METRO centru. Pravo na preuzimanje poklon kupona ostvaruju svi METRO kupci kojima je kroz odgovarajući ugovor izdana jedna ili više stalnih METRO iskaznica za kupnju (u daljnjem tekstu METRO kupac) te su platili račun u minimalnoj vrijednosti od 500,00 kn (Bez PDV-a). METRO kupci poklon kupone mogu preuzeti u razdoblju od 21.2. do 22.3. u svim METRO centrima čije su lokacije naznačene na web stranici METRO-a (www.metro-cc.hr).

Za sudjelovanje u nagradnoj igri, METRO kupci moraju iskoristiti kupon u jednom od restorana koji sudjeluje u promotivnoj kampanji Fina papica (u daljnjem tekstu Restoran), a koji je naznačen na portalu Fina papica (www.finapapica.hr) kao sudionik promotivne kampanje. Uvjet za sudjelovanje, osim iskorištavanja kupona u Restoranu je i plaćanje računa Mastercard / Maestro karticom svih banaka ili naručivanje proizvoda iz ponude Zagrebačke pivovare (marke pića:; ožujsko pivo, Staropramen, Leffe, Stella Artois, Vukovarsko, Franziskaner, Corona) ili Jamnice (marka pića Jamnica, Jana, Juicy, Sensation, Vina Belje, Vina Laguna, Iločki podrumi) u restoranu.

Prijava u nagradno izvlačenje odvija se putem web stranice www.metro-nagradnaigra.hr

Izvlačenje nagrada je zatvoreno i održat će se u 25. travnja 2019 u METRO veleprodajnom centru Jankomir (Jankomir 31, 10 090 Zagreba).

Nazivi METRO kupaca, dobitnika nagrada, bit će objavljeni na Internet stranicama METRO-a (www.metro-cc.hr) i na web stranici nagradne igre (www.metro-nagradnaigra.hr) najkasnije u roku od osam dana od održanog izvlačenja. Svaki dobitnik nagrade zaprimiti će informaciju o dobivenoj nagradi putem kontakt emaila koji je sudionik nagradne igre zabilježio prilikom registracije.

Detaljna pravila nagradne igre u PDF-u možete pronaći OVDJE

Najnovije nagradne igre

Oglasi