Oglasi
NaslovnicaBesplatne nagradne igreMilka: Ispuni dane nježnim trenucima

Milka: Ispuni dane nježnim trenucima

Oglasi

Trajanje:

Milka nagradni natječaj se održava u periodu od 01.06.2023. godine u 10:00 sati do 30.06.2023. godine u 23:59 sati na području Republike Hrvatske.

Nagrade:

 • Glavna nagrada:
  • 1 x XIAOMI ROBOT USISAVAČ E10
 • Tjedne nagrade:
  • 4 x DE’LONGHI STILOSA APARAT ZA KAVU
 • Dnevne nagrade:
  • 30 x BEURER MG 150 MASAŽER

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja imaju sve punoljetne fizičke osobe s adresom prebivališta u Republici Hrvatskoj.

Kako sudjelovati?

 1. Fotografiraj svoj ritual uz Milka biskvite
 2. Podijeli fotografiju na svojoj priči
 3. Označi @milka.hrvatska profil

Rituali na fotografijama mogu biti npr. čitanje knjige ili gledanje filma/serije, šetnja parkom, jutarnja kava, pauza na poslu, video poziv s prijateljima uz Milka biskvite
potrebno je fotografirati svakodnevna okruženja, situacije ili ljude s Milka biskvitima u kadru.

Oglasi
Oglasi

Napomena:

 • Jedna osoba može fotografirati i objaviti neograničen broj priča, ali samo jednom može biti proglašena dobitnikom u nagradnom natjecaju.
 • Sve ovako objavljene Instagram priče priređivač će podijeliti na Instagram priči (story) na Instagram profilu @milka.hrvatska i pohraniti u odgovarajući naglasak (highlight) na Instagramu.

Fotografije

 • Priređivač neće dijeliti na Instagram priči one fotografije koje sadrže lik djece i/ili životinja, ali će i te fotografije sudjelovati u odabiru stručnog žirija.
 • Zabranjeno je objavljivanje fotografija javnih soba
 • Priređivač zadržava pravo uskratiti pravo sudjelovanja u nagradnom natjecaju fotografijama čiji je sadržaj u suprotnosti s obaveznim rekvizitima, javnim redom, dobrim običajima, vrijednostima koje promiče priređivač
 • Sudionik natjecaja jamči da je autor i isključivi nositelj svih autorskih prava na objavljenoj fotografiji, odnosno da ne postoje autorska, srodna i druga prava i potraživanja trećih osoba, da je isključivo ovlašten za davanje privole za korištenje, upotrebu, javno objavljivanje, javno izlaganje odnosno raspolaganje objavljenoj fotografijom.
  Sudionik se obvezuje ishoditi sve suglasnosti, dozvole ili odobrenja trećih osoba za korištenje elemenata koji pripadaju tim trećim osobama, kao i za objavu slike trećih osoba na fotografijama.

Odabir dobitnika

Svi ispravno prijavljeni sudionici koji u periodu trajanja nagradnog natjecaja od 01.06. 2023. godine u 10:00 sati do 30.06.2023 u 23:59 sati budu sudjelovali u nagradnom natjecaju imaju mogućnost osvojiti nagradu.

Stručni žiri izabrat će ukupno 35 dobitnika nagrada.

DNEVNA NAGRADA

Svakog dana tijekom trajanja nagradnog natjecaja (30 dana), stručni žiri će odabrati 1 potencijalnog dobitnika dnevne nagrade.

Odabir dobitnika za određeni dan uključuje osobe koje su sudjelovale u nagradnom natjecaju na taj dan, od 10:00 do 9:59 ujutro sljedećeg dana.
Odabir će se obaviti 4. srpnja 2023.

Oglasi
Oglasi

Pojedinac može samo jednom osvojiti dnevnu nagradu.

TJEDNA NAGRADA

Svakog tjedna tijekom trajanja nagradnog natjecaja stručni žiri će odabrati 1 potencijalnog dobitnika tjedne nagrade.
Odabir će se obaviti 5. srpnja 2023

Bit će odabran jedan dobitnik tjedne nagrade.
Svaki pojedinac može samo jednom osvojiti tjednu nagradu.
Dobitnik dnevne nagrade ne može biti dobitnik tjedne nagrade s istom fotografijom koja je već dodijeljena za dnevnu nagradu.

 1. tjedan: sudjeluju sudionici koji su objavili svoju fotografiju između 1. lipnja 2023. u 10:00 sati i 9. lipnja 2023. u 9:59 sati.
 2. tjedan: sudjeluju sudionici koji su objavili svoju fotografiju između 9. lipnja 2023. u 10:00 sati i 16. lipnja 2023. u 9:59 sati
 3. tjedan: sudjeluju sudionici koji su objavili svoju fotografiju između 16. lipnja 2023. u 10:00 sati i 23. lipnja 2023. u 9:59 sati.
 4. tjedan: sudjeluju sudionici koji su objavili svoju fotografiju između 23. lipnja 2023. u 10:00 sati i 30. lipnja 2023. u 23:59 sati.

GLAVNA NAGRADA

Dana 06. srpnja 2023. godine, stručni žiri će odabrati potencijalnog dobitnika glavne nagrade (sudjeluju sudionici koji su objavili svoju fotografiju u periodu počevši od 01. lipnja 2023. godine u 10:00 sati do 30. lipnja 2023. godine u 23:59h).

Dobitnik dnevne ili tjedne nagrade ne može biti dobitnik glavne nagrade.

Objava dobitnika

Priređivač će putem Instagram profila @milka.hrvatska na IG priči (stories) objaviti potencijalne dobitnike nagrada na sljedeći način:

 • 4. srpnja 2023. bit će objavljeni potencijalni dobitnici dnevnih nagrada.
 • 5. srpnja 2023. bit će objavljeni potencijalni dobitnici tjednih nagrada.
 • 6. srpnja 2023. bit će objavljen potencijalni dobitnik glavne nagrade.

Ukoliko određenog dana ne bude dovoljan broj ispravno prijavljenih sudionika za odabir dnevnog dobitnika nagrade od strane stručnog žirija, stručni žiri će izabrati dobitnika nagrade za taj dan na temelju svih prethodno objavljenih fotografija za taj dan.

Obavijest dobitnicima

Nakon toga, u roku od 72 sata od objave, priređivač će kontaktirati potencijalne dobitnike porukom u „direktu” (chat) na društvenoj mreži Instagram, a sve u svrhu dodatne obavijesti da su osvojili nagradu i o načinu preuzimanja iste.

VAŽNO: Svi dobitnici će biti javno objavljeni na storiju (priči), kao i kontaktirani putem DM poruke isključivo sa profila @milka.hrvatska

Istovremeno s obavijesti potencijalnih dobitnika da su osvojili nagradu, Priređivač će ih zamoliti da u roku od 48 sati od trenutka primitka obavijesti pošalju poruku u “direct” (chat) i dostave Priređivaču određene podatke, sve radi provjere ispunjavanja uvjeta i dodjele nagrade. Podaci koje potencijalni dobitnik treba dostaviti Priređivaču su: ime i prezime, puna adresa za dostavu nagrade, broj telefona i datum rođenja. Ukoliko potencijalni dobitnik ne dostavi navedene podatke u roku od 48 sati od trenutka primitka obavijesti, priređivač će mu poslati podsjetnik da to učini, porukom u „direktu” (chat) na društvenoj mreži Instagram.

Slučajevi u kojima se nagradu osvoja sljedeći najbolji kreativni rad prema ocjeni žirija :

 • Ukoliko se potencijalni dobitnik nagrade ne odazove na prvi poziv priređivača ili ne dostavi podatke u roku od 48 sati od trenutka primitka obavijesti u obliku podsjetnika, gubi pravo na nagradu
 • Ukoliko potencijalni dobitnik ne ispunjava uvjete propisane pravilima (npr. prebivalište izvan Republike Hrvatske), gubi pravo na nagradu,
 • Ukoliko potencijalni dobitnik ne dostavi točne podatke ili dostavi tuđe podatke, gubi pravo na nagradu

Preuzimanje nagrada

Priređivač će nagradu dobitniku, u roku od 30 radnih dana od dana dostave podataka od strane dobitnika, dostaviti dostavnom službom na navedenu adresu, a prilikom preuzimanja nagrade dobitnik je dužan potpisati odgovarajuću potvrdu o primljenoj nagradi koju mu je uručio djelatnik dostavne službe.

U slučaju da nagrada nije mogla biti uručena dobitniku bez krivnje priređivača, dobitnik gubi pravo na nagradu.

Dobitnici nagrada nemaju pravo zahtijevati drugu nagradu od onih navedenih u ovim Pravilima. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge, niti se mogu prenijeti na drugu osobu nakon preuzimanja nagrade. Potpisivanjem potvrde o primitku smatra se da je dobitnik prihvatio nagradu te time prestaju sve obveze Priređivača prema dobitnicima nagradnog natjecanja.

Pravila

Za detaljnija pravila posjetite www.instagram.com/milka.hrvatska

Za detaljna pravila posjetite Milka Instagram storyOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x