NaslovnicaBesplatne nagradne igreMilka nagradni natječaj povodom 120 rođendana: MILKA ROĐENDAN

Milka nagradni natječaj povodom 120 rođendana: MILKA ROĐENDAN

Milka nagradni natječaj traje 3.5.2021 u 00:01h do 23.5.2021. 23:59h

Najnovija Milka nagradna igra se nalazi na stranici:
>> Milka nagradna igra <<

Nagrade su:
3 x ispunjavanje odabrane želje dobitnika (1 tjedno) u iznosu maksimalno do 56.000,00 kn
Vrijednost jedne nagrade maksimalno do: 56.000,00 kn, ukupna vrijednost natječaja je 168.000,00 kn (PDV uključen)

Sudionici nagradnog natječaja mogu biti sve punoljetne fizičke osobe s adresom prebivališta u Republici Hrvatskoj koji ispunjavaju uvjete natječaja. U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati djelatnici, vlasnici i uprava Priređivača, poduzeća povezanih sa priređivačem, Administratora i ostalih poduzeća uključenih u nagradni natječaj, kao ni njihovi rođaci (supružnici, djeca, te roditelji i rođena braća i sestre ukoliko s njima žive u zajednici).

Dva su načina sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju
1. prijavom na Facebook ili Instagram reakcijom na oglas robne marke Milka – Zaželi želju ( ova opcija je moguća samo za osobe kojima će oglas biti prikazan na Facebook ili Instagram društvenim mrežama tijekom trajanja nagradnog natječaja)
2. prijavom na zazelizelju.milka.hr

Prijava putem Facebooka ili Instagrama (opcija br. 1) u vodećem oglasu reakcijom na oglas sudionici trebaju učiniti sljedeće:
Unijeti svoju nježnu želju – upisati svoju želju koja treba biti nježne prirode i objasniti nadahnuće iza svoje nježne želje u obliku kratke priče (maksimum 320 znakova). Sudionik može poželjeti želju za sebe ili za drugog pojedinca, ali u skladu s uvjetima ovog natječaja. Sudionik treba poželjeti želju do maksimalnog novčanog iznosa želje navedene u ovim pravilima (56.000,00 kn) i u skladu s kriterijima navedenim u  pravilima
U formular prijave treba unijeti puno ime, prezime, grad i adresu elektroničke pošte te
prihvatiti pravila nagradnog natječaja te pročitati i obavijest o zaštiti privatnosti

Prijava na web stranici „Zaželi želju“ zazelizelju.milka.hr (opcija br. 2) i učiniti sljedeće:
• upisati puno ime, prezime, grad i adresu elektroničke pošte
• upisati svoju želju koja treba biti nježne prirode i objasniti nadahnuće iza svoje nježne želje u obliku kratke priče (maksimum 320 znakova). Sudionik može poželjeti želju za sebe ili za drugog pojedinca, ali u skladu s uvjetima ovog natječaja. Sudionik treba poželjeti želju do maksimalnog novčanog iznosa želje navedene u ovim pravilima (56.000,00 kn) i u skladu s kriterijima navedenim u ovim pravilima;
• prihvatiti pravila nagradnog natječaja i pročitati obavijest o zaštiti privatnosti

U nagradnom natječaju se može sudjelovati samo jednom, na jedno ime sudionika i s jednom e-mail adresom. Svaka iduća prijava s istim podacima će biti nevažeća.

U nagradnom natječaju će sudjelovati svi ispravno prijavljeni sudionici u vremenu trajanja natječaja, a odabir dobitnika će se odvijati na tjednoj bazi prema sljedećem rasporedu:
1. Tjedan – prijave od 3.5. do 9.5.2021. – proglašenje dobitnika 14.5.2021.
2. Tjedan – prijave od 10.5. do 16.5.2021. – proglašenje dobitnika 21.5.2021.
3. Tjedan – prijave od 17.5.do 23.5.2021. – proglašenje dobitnika 28.5.2021.

Kriteriji za odabir pobjednika
„Nježna“ želja altruistična je želja koja može koristiti nekoj trećoj strani kojoj je namijenio sudionik ili može koristiti objema stranama, sudioniku i namijenjenoj trećoj strani poštujući pravila ovog nagradnog natječaja. Dobitnik ovog natječaja je osoba koja se prijavila svojim imenom i prezimenom u ovaj natječaj. Dozvoljeno je predati samo „nježne“ želje prema dolje navedenim kriterijima:
• Nježnost – žiri će pregledati predanu želju da bi odlučio koristi li želja drugima, je li nesebična i ima li pozitivnu namjeru.
• Kreativnost: Žiri će pregledati predanu priču iza želje po pitanju kreativne ideje
• Komercijalni aspekti – Želja treba biti u okviru unaprijed predodređenog iznosa odnosno maksimalne vrijednosti po nagradi/želji (56.000,00 kn), u što su uključeni svi troškovi povezani s realizacijom želje,
• Prikladnost marke – žiri će pregledati u kojoj su mjeri želja i prateća priča u skladu s tvrdnjom o nježnosti robne marke Milka, drugim poznatim tvrdnjama robne marke Milka i jesu li one prikladne za robnu marku Milka.
• Želja treba sadržavati samo jedan element (realizaciju) u iznosu do maksimalne vrijednosti 56.000,00 kn, zajedno s realizacijom iste (tj. ne može se sastojati iz više realizacija)
3 sudionika (po 1 sudionik tjedno) koji zažele „najnježnije“ želje bit će proglašeni pobjednicima nagradnog natječaja, a najkreativnije želje bit će izabrane od strane tročlane komisije priređivača i administratora.

Odabir dobitnika (javna objava imena, prezimena i grada odabranih dobitnika) bit će izvršeno na internet stranici www.nagradne.hr i na zazelizelju.milka.hr te na Milka društvenim mrežama najkasnije u roku od 15 dana od dana zadnjeg tjednog odabira dobitnika nagrada.

Administrator će dobitnike o dobitku obavijestiti pismeno u roku od osam dana od proglašenja dobitnika, kako bi se ugovorili detalji preuzimanja nagrade i prikupili potrebni podaci za izdavanje nagrade.

Za pravila Milka nagradnog natječaja posjetite https://zazelizelju.milka.hr/

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE