NaslovnicaFacebook nagradne igreNagrade za Facebook članove

Nagrade za Facebook članove

nagradna igra za naše facebook članoveKao što smo najavili imamo novo iznenađenje. Odlučili smo umjesto trošenja novca na reklamiranje i oglase za te iste novce organizirati nagradne igre. A kako smo to zamislili?

Za svaki jubilarni 500-toti (2500, 3000,…) broj članova na Facebooku poklanjamo slučajnim odabirom poklon bon za Kozmo ili DM po izboru dobitnika u vrijednosti 100 kn. Znači nećemo nagraditi svakog 500-tog člana već ćemo povodom svakog 500-tog člana nagraditi jednog člana grupe. Smatramo da je pošteno da svi mogu osvojiti nagradu, a ne samo jubilarni član. Povodom okruglog broja objavit ćemo poruku na Facebooku i samo će trebate napisati da želite sudjelovati u izvlačenju povodom X-tog člana grupe.

Bonove poklanjamo do 01.09.2012. a broj poklon bonova ovisi samo o vama. Ako svaki od trenutno 2000 članova pozove jednog prijatelja kojeg zanimaju nagradne igre to će biti 4 poklon bon (novih 2000 članova podjeljeno s 500 i dolazimo do 4 poklon bona ukupne vrijednosti 400 kn). Vjerujemo da je to neće biti problem. Ako broj poziva i članova bude veći biti će veći i broj poklon bonova. Ovaj put ćemo ukupni broj poklon bonova ograničiti na 10 odnosno na 1000 kn.

Prijatelje najlakše možete pozvati klikom na gumb Send koji se nalazi ispod nakon čega možete odabrati kojim prijateljima želite poslati poruku o nagradnoj igri.

S obzirom da pratimo sve najnovije nagradne igre vjerujemo da će i vašim prijateljima biti zanimljivo pratiti nagradne igre putem naše Facebook grupe, a uz to imati mogućnost osvajanja poklon bona.

Za praćenje novih nagradnih igara i sudjelovanje u nagradnoj igri pridružite nam se na Facebooku

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE