Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Nova nagradna igra 24sata za vrijedan automobil traje od 3.9.2018 do 12.9.2018 rujna, a potrebno se sakupiti deset kupona i poslati ih na adresu 24sata kako bi sudjelovali u nagradnoj igri

Nagrada je:
Mazdu CX-3

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji – kupci 24sata koji tijekom nagradne igre sakupe 10 nagradnih kupona (ili 9 nagradnih kupona + joker kupon ili 8 nagradnih kupona + 2 različita joker kupona), ispune ih traženim podacima i pošalju na adresu P.P. 350, 10 001 Zagreb, s naznakom 24sata nagradna igra “Osvoji Mazdu CX-3“. Mazda CX-3 nudi vrhunsku razinu udobnosti, sportski i dinamičan izgled, savršena je za vožnju po gradu i na otvorenoj cesti te ima beskompro misne performanse.
13. i 14. rujna 2018. bit će objavljen po jedan joker kupon koji zamjenjuje po jedan propušteni kupon. Joker kuponi su različiti.

Oglas

Nijedna pristigla kuverta koja sadrži 10 kupona od kojih su minimalno dva ista ili 8 različitih kupona i 2 ista joker kupona koji zamjenjuju propuštene kupone neće biti prihvaćena i neće sudjelovati u nagradnoj igri. U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na navedenu adresu do utorka, 25. 9. 2018., do 9 sati. Čitajte i dalje dnevne novine 24sata i u tiskanom izdanju pronađite nagradne kupone. Deset kupona i malo sreće potrebno vam je da se odvezete u potpuno novom fantastičnom automobilu, a to je u najnovijem kolu nagradne igre 24sata vrhunska Mazda CX-3.

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri “Osvoji Mazdu CX-3”, koja se održava u jednom kolu, od 3. 9. do 12. 9., kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz kupona (ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka.

Najnovije nagradne igre

Oglasi