Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

filipove-bebe-konzum-nagradna-igra-2011Baby Nova i Konzum su za vas pripremili nagradnu igru u razdoblju od 01. – 31. prosinca 2011. u kojoj možete osvojiti vrijedne Peg Perego nagrade. Za sudjelovanje je potrebno kupiti bilo koji proizvod Baby Nove u Super Konzumu te kopiju računa poslati poštom na adresu Filip Trade-a.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je kupnju Baby Nove prijaviti putem pošte:
* slanjem kopije računa poštom na adresu: Filip Trade d.o.o., Prilaz baruna Filipovića 23a, 10000 Zagreb uz obavezno navođenje sljedećih podataka na poleđini:
* ime i prezime sudionika
* adresa sudionika (ulica, kućni broj, poštanski broj i grad)
* e-mail i broj telefona (mobitela)

Rok za prijavu kupnje za sudjelovanje u nagradnoj igri je 02. siječanj 2012. godine.
Sudionici su dužni čuvati račune do objave rezultata izvlačenja kako bi u slučaju dobitka priređivač mogao utvrditi vjerodostojnost prijave.

Fond nagrada sastoji se od sljedećih nagrada:
1. nagrada
Peg Perego SI Fantasy Beige kišobran kolica

2. nagrada
Peg Perego 1 Duo-Fix Asip Beige autosjedalica za grupu 1 (9-18 kg)

3. nagrada
Peg Perego Prima Pappa Diner Savana Beige hranilica

Izvlačenje će se održati 11. siječnja 2012. u prostorijama priređivača nagradne igre, a nadgledati će ga tročlano povjerenstvo. Svaki sudionik nagradne igre može biti dobitnikom samo jedne nagrade iz nagradnog fonda.

Imena dobitnika biti će objavljena na internetskoj stranici www.filipove-bebe.hr najviše 8 dana nakon izvlačenja. Dobitnici nagrada biti će SMS porukom, e-mailom ili telefonskim putem obavješteni o dobitku, mjestu, vremenu i načinu preuzimanja nagrada.

Više o nagradnoj igri na stranici  www.filipove-bebe.hr

Najnovije nagradne igre

Oglasi