NaslovnicaBesplatne nagradne igreŠto ste spremni napraviti za Red Hot Chilli Pepperse?

Što ste spremni napraviti za Red Hot Chilli Pepperse?

soundset-plavi-red-hot-chilli-peppers-karte-za-koncertNije klasična nagradna igra ali s obzirom da se radi o jednom od najatraktivnijih koncerata ove godine donosimo informaciju kako možete do karte za koncert.

Soundset plavi vas pita: Jesi li dovoljno hrabar za RHCP?

Nisi u mogućnosti kupiti ulaznicu za koncert Peppersa i zbog toga si ljut?
Upravo bi ti ljutina moga donijeti taj željeni papirić koji će te uvesti na Hipodrom 29.kolovoza.
Kako?

Tjedan od 6. kolovoza (datum koji su obilježili i legendarni Beatlesi izdajući album “Help!”), pa do 10. kolovoza (rođendan Antonija Banderasa) – Soundset Plavi će pocrveniti i poljutiti se!

Svakog jutra (od ponedjeljka do petka), slušatelji će se boriti za dvije ulaznice ljute koncertne delicije na Hipodromu 29.08. – koncert Red Hot Chilli Peppersa!

Ponedjeljak, utorak, srijeda i četvrtak rezervirani su za glasovne (ne)sposobnosti onih koje će pjevati svoje omiljene hitove od Peppersa (na broj telefona: 0800 20 11), kako bi u petak 10. kolovoza 2012.g, pokazali kakve su im okusno-probavne mogućnosti i koliko su spremni žrtvovati se da bi osvojili ulaznice!

Svaki dan se biraju finalisti koji će se u petak u studiju Soundset Plavog priključiti najboljem jutarnjem voditelju Danielu Biliću. Četri finalista natjecat će se u konzumiranju red hot chilli peppersa!

Ne,….Anthony, Flea, Chad i Josh su mirni – pobjednik je onaj koji pojede najviše crvenih ljutih čili papričica!

Zadatak….paklen….neka igre počnu!

Za one koji ne znaju frekvencije Soundset plavog su 89,1 i 98,0
Sretno!

P.S.  Za sve koji ne mogu pratiti Soundset plavi, pratite nas na Facebooku jer ćemo se potruditi pronaći i druge nagradne igre u kojima se dijele ulaznice za RHCP

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE