NaslovnicaKategorije nagradnih igaraTrgovineNagradne igre Mastercarda i Arena Centra: VIKEND+ nagradna igra

Nagradne igre Mastercarda i Arena Centra: VIKEND+ nagradna igra

Nagradne igre Mastercarda i Arena Centra traje tokom vikenda od od 21.7.2019. do 22.7.2019.

Fond nagrade u nagradnoj igri “Vikend + nagradna igra” iznosi 10.000 kn na Mastercard potrošačkoj kartici

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje tijekom trajanja nagradne igre ispune kupon s pripadajućim brojem računa trgovine, ugostiteljskog objekta ili kina u sklopu Arena Centra i Arena Parka (trgovačkog centra na adresi Jaruščica 4, Zagreb) kojim dokazuju potrošnju na Mastercard i Maestro kartici od minimalno 200,00 kuna (računi se mogu zbrajati, tj. kao dokaz potrošnje od minimalno 200,00 kuna može služiti više računa).

Kuponi će se u periodu od 21.7.2019. u 9 sati ujutro do 22.07.2019. do 21 sat navečer nalaziti na info pultu trgovačkog centra Arena Centar. Kupon sudionici trebaju ispuniti osobnim podacima (ime, prezime, telefon i adresa, e-mail, iznos i broj računa, lokal u kojemu je račun izdan – trgovina, ugostiteljski objekt ili kino) i ubaciti ga u naznačenu kutiju koja će se nalaziti na Vikend+ promo pultu.

Izvlačenje nagrade održavat će se 23.07.2019. u 10 sati ujutro u Arena Centru, a u izvlačenju sudjeluju svi ispravno popunjeni kuponi (ime, prezime, telefon i adresa, e-mail, iznos, broj računa, trgovina) zaprimljeni u periodu od 21.07.2019. u 09:00 sati do 22.07.2019. u 21:00 sati. Izvlačenje će nadzirati tročlana komisija.

Dobitnik nagradne igre « Vikend + nagradna igra » bit će objavljen na internet stranici www.arenacentar.hr te na profilima Arena Centra na društvenim mrežama. Dobitnik nagrade bit će obaviješteni telefonom ili pisanim putem o dobitku nagrade u roku od 7 (sedam) dana od dana izvlačenja. Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik mora predočiti izvornik(e) računa kojim(a) dokazuje potrošnju na Mastercard i Maestro kartici od minimalno 200,00 kuna. Detaljna pravila nagradne igre Arena Centra i Mastercarda možete pronaći OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE