NaslovnicaBesplatne nagradne igreNagradni natječaj: Lavlje Srce / Liga navijača - KHL Medveščak i Generali...

Nagradni natječaj: Lavlje Srce / Liga navijača – KHL Medveščak i Generali osiguranje

lavlje-srce-Liga-navijaca-hokej-medvescakNatječaj se održava u razdoblju od 16.10.2011.g. od 00.00 sati do nedjelje do 24:00 sata u tjednu koji slijedi nakon odigrane zadnje službene utakmice KHL Medveščak u sezoni EBEL lige 2011/2012.g. Prijave i glasanje za sve sudionike Natječaja traju od 13.10.2011.g. od 12:00 sati do nedjelje do 24:00 sata u tjednu koji slijedi nakon odigrane zadnje službene utakmice KHL Medveščak u sezoni EBEL lige 2011/2012.g. Ukupni rezultati Natječaja će biti objavljeni u roku od dva tjedna od dana završetka glasovanja.

Za sudjelovanje u Natječaju potrebno je obaviti registraciju direktno na web stranici www.lavljesrce.hr. Sudionici prilikom registracije u nagradni natječaj dragovoljno daju istinite, točne i potpune osobne podatke: ime i prezime, ulica i broj, poštanski broj, grad, godina rođenja, adresu elektronske pošte i kontaktni broj mobitela ili telefona. Rezultati sudionika koji nije unio sve navedene parametare odbaciti će se i tretirati kao nepostojeći.

Natječajem Priređivač nagrađuje najuspješnije registrirane Sudionike u izvođenju različitih aktivnosti za koje osvajaju bodove, u određenim vremenskim razdobljima, na internetskoj stranici www.lavljesrce.hr.
Bodovanje aktivnosti odvija se prema sljedećoj tablici:

Aktivnosti Lavlje srce/ Liga navijačaBodoviLimitiranje bodovanja za pojedinu aktivnost na tjednoj razini
Dolazak na stranicu (prijavljivanje)51 x dnevno
Glasovanje za video najsrčanija akcija Lavlje srce *153 x tjedno
Djeljenje sadržaja putem Facebooka53 x tjedno
Dovođenje novog korisnika/Sudionika na stranicu (referral) **153 x tjedno
Glasovanje Sudionika za sadržaj koji su postavili drugi Sudionici *101 x dnevno
Svaki glas drugih Sudionika na postavljeni sadržaj autora Sudionika1Neograničeno
Postavljanje autorskog sadržaja na stranicu
Fotografija153 x tjedno
Video sadržaj203 x tjedno

Napomene:
* Sudioniku je dopušteno samo jednom glasovati.
** Dovođenje novog korisnika/Sudionika na stranicu pri čemu novi Sudionik prijavu mora obaviti preko poveznice – referal linka.

Sudionik može neograničen broj puta u danu posjetiti stranicu, dijeliti sadržaj na Facebooku i dovoditi nove korisnike/Sudionike na stranicu, no bodove osvaja prema gore navedenom modelu. Sve ostale aktivnosti ograničene su limitima navedenim u ovom članku Pravila.
Bodovi se zbrajaju na tjednoj, mjesečnoj i ukupnoj razini trajanja Natječaja. Sudionici se prema prikupljenim bodovima pozicioniraju na tjednoj, mjesečnoj i ukupnoj rang listi tzv. Lige navijača. Sudionici u svakom trenutku imaju uvid u stanje bodova na za to predviđenom mjestu na stranici, te mogu pregledati povijest prikupljenih bodova, odnosno saznati kada i za koje aktivnosti su ih osvojili.

U odabir pobjednika ulaze svi Sudionici koji prema članku 4. ovih Pravila imaju pravo sudjelovanja u Natječaju. Nagrađivanje se vrši na tjednoj, mjesečnoj i ukupnoj razini trajanja Natječaja. U periodu trajanja Natječaja dodjeljuje se, ovisno o trajanju natjecateljske sezone za KHL Medveščak u sezoni EBEL lige 2011/2012.g., minimalno 19 tjednih nagrada, minimalno 5 mjesečnih nagrada i 1 ukupna nagrada.

Tjednu nagradu osvaja jedan Sudionik koji u periodu od tjedan dana, u razdoblju održavanja natječaja, prikupi najveći broj bodova.
Mjesečnu nagradu osvaja jedan Sudionik koji u kalendarskom mjesecu, u razdoblju održavanja natječaja, prikupi najveći broj bodova.
Glavnu sezonsku nagradu osvaja jedan Sudionik koji tijekom održavanja cjelokupnog Natječaja prikupi najveći broj bodova.

U slučaju da više Sudionika ima isti broj bodova, za sve razine nagrađivanja vrijedi da nagradu osvaja onaj Sudionik koji je sakupio više bodova putem prijave autorskog sadržaja. Ukoliko i u tom slučaju i dalje postoji više Sudionika s jednakim brojem bodova, pobjednik je onaj koji se ranije priključio Natječaju.
Sudionik tjednu nagradu može osvojiti više puta, no samo jedan put u jednom kalendarskom mjesecu. Ukoliko u određenom tjednu najveći broj bodova ima Sudionik koji je taj kalendarski mjesec već osvojio tjednu nagradu, nagradu osvaja sljedeći Sudionik s najvećim brojem bodova. Ukoliko se dogodi da u određenom tjednu nemamo dobitnika, tada se Tjedna nagrada prenosi na sljedeće kolo Tjedne nagrade na način da se dobitniku pribraja i Tjedna nagrada iz prethodnog tjedna koja nije dodjeljena.
Mjesečnu nagradu pojedini Sudionik može osvojiti samo jedan put za vrijeme trajanja Natječaja. Ukoliko je u određenom kalendarskom mjesecu najveći broj bodova prikupio Sudionik koji je već osvojio mjesečnu nagradu, nagrada se dodjeljuje sljedećem Sudioniku s najvećim brojem bodova. Glavnu nagradu osvaja Sudionik koji na kraju Natječaja sveukupno ima najveći broj bodova.

Sadržaj kreiran od strane sudionika (video uradci i fotografije) mora biti vezan uz sljedeću tematiku:
Navijački duh vezan za KHL Medveščak
Atmosfera s utakmica KHL Medveščak
Hokej

Svaki sudionik može prijaviti jedan video uradak dnevno, a maksimalno 3 uratka tjedno. Trajanje video uratka ograničeno je na minimalno 5 do maksimalno 90 sekundi. Video uratci se mogu prijaviti uploadom video datoteke na stranici www.lavljesrce.hr/prijava.
Upload podržava slijedeće video formate: WebM, mpeg4, 3gpp, mov , avi , mpegps, wmv i flv.
Najveća dopuštena veličina video uratka je 25 MB.
Svaki sudionik može prijaviti jednu fotografiju dnevno, a maksimalno 3 fotografije tjedno. Fotografije se mogu prijaviti uploadom video datoteke na stranici www.lavljesrce.hr/prijava.
Upload podržava .jpeg i .png formate.
Najveća dopuštena veličina fotografije je 2 MB.
Autorski sadržaj neće se nakon uploada sadržaja automatski prikazati na web stranici, već će se čekati na odobrenje administratora. Administrator je dužan u roku od 24 sata tijekom tjedna ili u roku od 48 sati vikendom od predaje autorskog sadržaja putem stranice www.lavljesrce.hr odobriti ili odbiti sadržaj. Svaki sudionik će na prijavljenu e-mail adresu dobiti potvrdu o odobrenom ili odbijenom autorskom sadržaju.

Sudionici Natječaja mogu osvojiti nagrade prema sljedećem fondu nagrada:

RAZINA NAGRADEVRSTA NAGRADEVRIJEDNOST NAGRADEBROJ NAGRADA
TjednaPoklon bon u Fan Shopu Zig Zag KHL Medveščak500,00 kn19 *
Mjesečna3.000 kn na American Express® potrošačkoj kartici i gratis jednogodišnja premija osiguranja u vrijednosti do 2.000 kn za proizvod Generali osiguranja d.d. prema odabiru dobitnika izuzev obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti.5.000,00 kn5 *
Godišnja30.000 kn na American Express® potrošačkoj kartici30.000,00 kn1

Dobitnici nagrada će o preuzimanju istih biti obaviješteni na e-mail adresu navedenu prilikom registracije na Natječaj. Imena dobitnika biti će objavljena na stranicama www.lavljesrce.hr te na Facebook stranici www.facebook.com/Generali.osiguranje u roku od 48 (slovima: četrdesetosam) sati nakon završetka pojedinog kruga natječaja.

Više o natječaju pročitajte na stranici www.lavljesrce.hr

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE