Oglasi
NaslovnicaKategorije nagradnih igaraDjecaNarodne novine: Za školsku godinu se opremi i na putovanje po želji...

Narodne novine: Za školsku godinu se opremi i na putovanje po želji kreni!

Oglasi
Oglasi

Trajanje:

Nagradna igra Narodnih novina traje u periodu od 1.7.2023. do 30.9.2023

Nagrade:

 • 1 x Putovanje po želji u iznosu od 1.500 €
 • 3 x Sony Play Station 5 C Chassis
 • 3 x Električni romobil MS Energy m 10
 • 3 x Tablet Samsung SM – T220 Galaxy A7
 • 5 x Poklon-bon Narodnih novina d.d. u vrijednosti 130,00 €
 • 5 x Poklon-bon Narodnih novina d.d. u vrijednosti 70,00 €

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju svi građani – fizičke osobe, osim zaposlenika tvrtke Priređivača, kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnici, djeca, braća i sestre).

Kako sudjelovati?

 1. U bilo kojoj prodavaonici Narodnih novina d.d. ili putem e-trgovine.nn.hr ostvarite kupovinu školskih udžbenika i/ili školskog pribora u minimalnom iznosu od 13,27 €* (100,00 kn) na jednom računu
 2. Pošaljitena broj 60060 SMS poruku koja sadržava ključnu riječ NN, ime i prezime, adresu i grad te broj računa za kupljene školske udžbenike/školski pribor. Cijena SMS-a 0,32 €* (2,40 kn) s PDV-om.
  Na primjer: NN, Ivan Horvat, Horvatova 5, Zagreb, 123-45679991

Za svakih potrošenih 13,27 € (100,00 kn) sudionici mogu poslati jednu SMS poruku. Na primjer: za ukupan račun od 40,00 € (301,38 kn), sudionik može poslati tri SMS poruke, ali obavezno s istog broja mobitela te na taj način povećava svoje šanse za osvajanje dobitka.

Oglasi

Napomene:

 • Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.
 • Ukoliko korisnik pošalje isti broj računa s različitih brojeva mobitela, priznat će se samo jedna SMS poruka s jednim brojem računa. U jednoj prijavi, jednoj SMS poruci, može biti naveden samo jedan jedinstveni broj računa.
 • Prijava se smatra pravovaljanom ako su poslani svi traženi podaci te ako se navedeni broj računa slaže s propisanim pravilima, što će se provjeriti u centralnom računalnom sustavu Priređivača.
 • Svaki sudionik nagradne igre može sudjelovati s neograničenim brojem kupnji i neograničenim brojem poslanih SMS poruka, ali s različitim brojem računa. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe (s istog ili drugog broja mobilnog telefona) ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje će se održati 3.10.2023. godine u 12:00h, u sjedištu priređivača, Narodne novine d.d., Savski gaj, XIII. 6, 10 020 Zagreb. Ispravnost izvlačenja nadgledat će komisija sastavljena od tri člana, koju će imenovati Priređivač. O tijeku izvlačenja vodit će se zapisnik koji će sadržavati imena i adrese dobitnika te će se provjeravati jesu li ispunjeni uvjeti iz pravila.

Oglasi

Sve neispravne ili nepotpune prijave automatski se isključuju iz izvlačenja.

Sve ispravno poslane prijave s ključnom riječi, imenom, prezimenom, adresom i brojem računa zaprimljene putem SMS poruke ulaze u centralnu bazu podataka.

Izvlačenje će se odvijati elektronskim putem, slučajnim odabirom iz baze poslanih SMS poruka

Objava dobitnika

Rezultati dobitnika nagradne igre bit će objavljeni na Internet stranici Priređivača nagradne igre www.nn.hr u roku 8 dana od dana izvlačenja.

Oglasi

Sudjelovanjem u ovoj nagradnoj igri dobitnik pristaje da se javno objavi njegovo ime i prezime te mjesto stanovanja.

Tri mjeseca nakon objave dobitnika na web stranici priređivača, baza podataka s osobnim podacima sudionika nagradne igre bit će izbrisana.

Preuzimanje nagrada

Nagrade dobitnici mogu preuzeti u roku 30 dana od dana objave na Internet stranici priređivača, u nekoj od prodavaonica Narodnih novina, za koju se dobitnik odluči.

Iznimno, nagrada se može poslati poštom.

Dobitnici će biti kontaktirani od strane priređivača nagradne igre, a prilikom preuzimanja nagrade moraju se identificirati osobnim dokumentom. Maloljetnik može postati dobitnik i preuzeti nagradu pod uvjetima određenima zakonom i pod uvjetom da njegovi roditelji (ili skrbnici) prihvate takve nagrade i postupe u skladu s pravilima ove nagradne igre.

U slučaju da je dobitnik glavne nagrade maloljetnik, Poklon bon za realizaciju putovanja glasiti će na njegovog roditelja (ili skrbnika), koji će u njegovo ime prihvatiti i realizirati nagradu sa putničkom agencijom. Priređivač ne snosi troškove dostave izvan granica RH. Dobitnici koji niti nakon ponovljene obavijesti od strane Priređivača ne preuzmu osvojene nagrade, gube pravo na iste.

Pravila

Za detaljna pravila posjetite www.nn.hrOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x