Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

NATURAL WEALTH nagradna igra se provodi od 8.6.2020. do 31.7.2020. na području Republike Hrvatske.

Nagradni fond sastoji se od:
10 x Natural Wealth poklon paket koji uključuje torbu za plažu i set od 6 čaša

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je za vrijeme trajanja nagradne igre kupiti Natural Wealth Beta Karoten na bilo kojem prodajnom mjestu u Republici Hrvatskoj.

Nakon kupovine potrebno se prijaviti s brojem računa na jedan od načina:
1. slanjem SMS poruke sadržaja: BETA KAROTEN, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60221. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.
Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.
ili
2. ispunjavanjem Internet obrasca na www.naturalwealth.com.hr (potrebno je upisati broj računa, ime i prezime, ulicu, mjesto i poštanski broj, kontakt broj mobitela ili telefona)

Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev priređivača predočiti pri podizanju nagrade.

Izvlačenje dobitnika održat će se 4. kolovoza 2020. u prostorijama organizatora uz prisustvo tročlane komisije. Dobitnici nagradne igre će biti izvučeni putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira.

Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od osam dana od izvlačenja na Internet stranici www.naturalwealth.com.hr. Za detaljna pravila nagradne igre kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi