NaslovnicaVelikeNESCAFE nagradna igra: Osvoji za zajedničke trenutke uz NESCAFÉ 3in1!

NESCAFE nagradna igra: Osvoji za zajedničke trenutke uz NESCAFÉ 3in1!

Trajanje:

NESCAFE nagradna igra traje od 05. rujna 2022. godine i traje do 02. listopada 2022. godine (uključivo), a odnosi se na sve prodavaonice trgovačkog lanca Konzum na području Republike Hrvatske na kojima su dostupni za kupnju proizvodi uključeni u nagradnu igru, a organizira ju Nestlé Adriatic.

Nagrade:

 • Glavna nagrada:
  • 1 x Aircash Mastercard potrošačka kartica s raspoloživim iznosom potrošnje od 25.000,00 kn / 3.318,29 €.
 • Tjedne nagrade (ukupno):
  • 4 x jedna (1) Fujifilm Instax 11 mini polaroid kamera u vrijednosti 683,67 kn / 90,74 €, ukupno 2.734,68 kn / 362,98 €, PDV uključen)
  • 4 x jedna (1) JBL Tune 600NC pale pink bežične slušalice, vrijednosti 739,71 kn / 62,13 €, ukupno 2.958,84 kn / 392,73 €, PDV uključen)

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika Priređivača i članova njihove uže obitelji, te zaposlenika i članova uže obitelji bilo koje druge tvrtke koja sudjeluje u razvoju, odnosno provedbi ove nagradne igre.

Proizvodi uključeni u nagradnu igru

U nagradnu igru uključeni su svi proizvodi i sva promotivna pakiranja proizvoda iz asortimana brendova:

 • NESCAFÉ 3in1 (prutići i vrećice)
 • NESCAFÉ 2in1 (prutići i vrećice)
 • NESCAFÉ Cappuccino Rich & Foamy
 • NESCAFÉ Latte Milky & Foamy
 • NESCAFÉ Mocha Chocolatey & Foamy

Hladni napitci u limenkama:

 • NESCAFÉ Latte
 • NESCAFÉ Cappuccino
 • NESCAFÉ Americano
 • NESCAFÉ Vanilla Latte

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje je potrebno:

 1. Kupiti bilo koji NESCAFÉ proizvod (jedan ili više) koji je uključen u nagradnu igru kako je navedeno u pravilima, u bilo kojem maloprodajnom mjestu trgovačkog lanca Konzum u Republici Hrvatskoj unutar perioda trajanja nagradne igre u minimalnoj vrijednosti 10,00 kn / 1,33 € i to na način da je kupnja u iznosu najmanje 10,00 kn / 1,33 € vidljiva na istom računu i
 2. Prijaviti se na jedan od načina:
  • Poslati SMS sa sljedećim podacima:
   NESCAFE, broj računa na kojemu je zabilježena kupnja, ime i prezime, adresa stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto) na broj 60777., npr. (NESCAFE, 36926/3200/62, Iva Ivančić, Avenija Većeslava Holjevca 40, 10010, Zagreb). Cijena slanja SMS poruke iznosi 2,40 kn / 0,32 € (PDV uključen).

   Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenog preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

   ili
 3. Ispuniti Internet obrazac na www.nestle.hr upisivanjem broja računa, imena i prezimena, adrese stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto) te kontakt broja mobitela ili telefona.

Sudionici nagradne igre moraju čuvati račun do kraja nagradne igre.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenja nagrada održat će se kroz četiri tjedna ciklusa nagradnih izvlačenja.

Izvlačenje tjednih nagrada održat će se:

 1. nagradno izvlačenje – 14. rujna 2022. za sve prijave putem Internet obrasca pristigle u razdoblju od 05. rujna do 11. rujna 2022.
 2. nagradno izvlačenje – 21. rujna 2022. za sve prijave putem Internet obrasca pristigle u razdoblju od 12. rujna do 18. rujna 2022.
 3. nagradno izvlačenje – 28. rujna 2022. za sve prijave putem Internet obrasca pristigle u razdoblju od 19. rujna do 25. rujna 2022.
 4. nagradno izvlačenje – 05. listopada 2022. za sve prijave putem Internet obrasca pristigle u razdoblju od 26. rujna do 02. listopada 2022.

Izvlačenje glavne nagrade – Aircash Mastercard potrošačka kartica s raspoloživim iznosom potrošnje od 25.000 kn / 3.318,29 € održat će se 05. listopada 2022. nakon izvlačenja tjednih nagrada.

Objava dobitnika

Imena dobitnika biti će objavljena na internet adresi www.nestle.hr u roku od 8 dana od zadnjeg nagradnog izvlačenja te je u obavezi u pisanom obliku obavijestiti sve dobitnike o dobivenoj nagradi u roku 8 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada.

Preuzimanje nagrada

Priređivač će telefonski komunicirati obavijest o primitku i preuzimanju nagrade, a u slučaju da to nije moguće pisana obavijest će biti poslana dobitnicima preporučenom poštom s povratnicom na kućnu adresu u roku od 8 dana od pojedinog izvlačenja.

Priređivač će poslati nagrade dobitnicima na kućnu adresu poštom ili kurirskom dostavom. Glavna nagrada će se osobno uručiti dobitniku glavne nagrade.

Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik treba obavezno predočiti osobnu iskaznicu i valjan, originalan račun na kojem je naznačena kupnja nekog od Nestlé proizvoda koji sudjeluju u ovoj nagradnoj igri iz trgovina Konzum na području Republike Hrvatske. Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik treba potpisati izjavu o preuzimanju nagrade, čime prestaju sve obveze Priređivača prema dobitniku.

Sudionici nagradne igre moraju čuvati račun do kraja nagradne igre. Nagrada se može preuzeti samo uz predočenje valjanog, originalno izdanog računa, poslanog u SMS poruci ili prijavi putem internet obrasca dobitnika. Nikakvi drugi predmeti osim računa neće biti prihvaćeni kao dokaz o kupnji.

Dobitnik treba preuzeti nagradu najkasnije u roku od 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi. Ako dobitnik ne podigne svoju nagradu u navedenom roku, priređivač ga je dužan ponovno u roku od 8 (osam) dana od isteka gornjeg roka obavijestiti o dobitku te odrediti naknadni rok za podizanje nagrade, koji ne može biti kraći od osam dana niti duži od 15 dana od dana primitka obavijesti.
Ako dobitnik ni u naknadnom roku ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu, a priređivač je dužan popis nepodignutih nagrada dostaviti Ministarstvu financija.

Prijava i pravila NESCAFE nagradne igre

Za detaljna pravila i prijavu putem web stranice posjetite www.nestle.hr

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE