Nesquik nagradna igra 2020

 

Sve najnovije nagradne igre Konzuma možete pronaći na sljedećem linku
>> “Konzum nagradna igra” <<

Popis dobitnika Nesquik nagradne igre 2020 možete pronaći OVDJE

Nesquik nagradna igra traje od 1.10.2020. godine do 31.10.2020. godine (uključivo), a odnosi se na sve prodavaonice Konzuma na području Republike Hrvatske na kojima su dostupni za kupnju proizvodi uključeni u nagradnu igru.

Nagradni fond uključuje sljedeće nagrade:
10 x Sport Vision poklon bon vrijednosti 2.500 kuna (10 pojedinačnih poklon bonova, svaki u vrijednosti 2.500 kn)
20 x Konzum poklon bon vrijednosti 500 kuna (20 pojedinačnih poklon bonova, svaki u vrijednosti 500 kn)
40 x Nesquik poklon paket

Pravo sudjelovanja u Nesquik nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika priređivača nagradne igre i članova njihove uže obitelji, te zaposlenika i članova uže obitelji bilo koje druge tvrtke koja sudjeluje u razvoju i provedbi nagradne igre.

Za sudjelovanje je potrebno na istom računu kupiti kombinaciju od najmanje jednog proizvoda iz asortimana NESQUIK instant kakao te najmanje jednog proizvoda iz asortimana NESQUIK žitarica za doručak ili žitnih pločica, u bilo kojem maloprodajnom mjestu Konzuma u Republici Hrvatskoj unutar perioda trajanja nagradne igre. Nakon kupovine za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je poslati SMS sa sljedećim podacima:
NESQUIK, broj računa na kojemu je zabilježena kupnja, ime i prezime, adresa i mjesto stanovanja na broj 60221
Cijena slanja SMS poruke iznosi 2,40 kn (PDV uključen).

Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

Svaki račun može biti iskorišten odnosno prijavljen za ovu nagradnu igru samo jednom. U slučaju da se račun s istim brojem ponovno pošalje u prijavi SMS poruke od strane iste ili druge osobe (s istog ili drugog broja mobilnog telefona) takva prijava putem SMS-a bit će nevažeća te se neće uzeti u obzir za izvlačenje nagrade. Sudionik mora čuvati originalan račun sve do izvlačenja svih nagrada jer će isti morati prezentirati priređivaču na prvi poziv u slučaju osvajanja neke od nagrada.

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 2.11.2020. u sjedištu priređivača nagradne igre u Zagrebu, pod nadzorom tročlane komisije.
Izvlačenje dobitnika se radi između svih SMS poruka pristiglih tijekom čitavog trajanja nagradne igre od 01.10.2020 do 31.10.2020. godine. Izvlačenje će se odvijati elektroničkim putem, slučajnim softverskim odabirom iz baze pristiglih SMS poruka u periodu trajanja nagradne igre. Jedna osoba može dobiti samo jednu nagradu, onu za koju je prvi put izvučena.

Priređivač će objaviti imena dobitnika nagrada na web adresi www.nestle.hr u roku od 8 dana od nagradnog izvlačenja te će u pisanom obliku obavijestiti sve dobitnike o dobivenoj nagradi u roku 8 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada. Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik treba obavezno predočiti osobnu iskaznicu i valjan, originalan račun na kojem je naznačena kupnja nekog od Nestlé proizvoda koji sudjeluju u ovoj nagradnoj igri iz trgovina Konzum na području Republike Hrvatske. Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik treba potpisati izjavu o preuzimanju nagrade.

Za detaljna pravila nagradne igre kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE