NaslovnicaDobitnici nagradne igreNestle nagradna igra u Tommy trgovinama: Uz NESTLÉ i Tommy Kiu Stonic...

Nestle nagradna igra u Tommy trgovinama: Uz NESTLÉ i Tommy Kiu Stonic osvoji!

 

Ime dobitnika nagradne igre Nestlea i Tommy možete pronaći OVDJE

Nestle nagradna igra u Tommy trgovinama traje od 6.7.2020. godine do 2.8.2020. godine
(uključivo), a odnosi se na sve prodavaonice trgovačkog lanca Tommy na području Republike Hrvatske na kojima su dostupni za kupnju proizvodi uključeni u nagradnu igru.

Nagradni fond uključuje:
Glavna nagrada: 1 x Kia Stonic New 1.2 CVVT LX ACTIVE
(vrijednost glavne nagrade iznosi 121.490,00 kn PDV uključen)

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika priređivača. Za sudjelovanje je potrebno kupiti bilo koji Nestlé proizvod naveden u pravilima nagradne igre u bilo kojem maloprodajnom mjestu trgovačkog lanca Tommy u Republici Hrvatskoj unutar perioda trajanja nagradne igre i zatim poslati SMS sa sljedećim podacima:
NES, broj računa na kojemu je zabilježena kupnja, ime i prezime, adresa i mjesto stanovanja na broj 60221. Cijena slanja SMS poruke iznosi 2,40 kn (PDV uključen).
Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

Svaki pojedini račun može biti iskorišten odnosno prijavljen za ovu nagradnu igru samo jednom. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe (s istog ili drugog broja mobilnog telefona) takva prijava putem SMS-a bit će nevažeća te se neće uzeti u obzir za izvlačenje nagrade.

U nagradnu igru uključeni su svi proizvodi i sva promotivna pakiranja proizvoda iz asortimana robnih marki NESCAFÉ, NESCAFÉ DOLCE GUSTO, NESQUIK, KIT KAT, LION, MAGGI, THOMY, AFTER EIGHT, NESTLE DESSERT, SMARTIES, NESTLE FITNESS, NAN i NESTLÉ DJEČJA HRANA, osim NESTLÉ proizvoda iz asortimana PURINA hrana za kućne ljubimce te proizvoda NAN1 OPTIPRO.

Izvlačenje dobitnika nagrade održati će se 3.8.2020. za sve SMS poruke pristigle tijekom čitavog trajanja nagradne igre od 6.7.2020. do 2.8.2020. godine

Ime dobitnika biti će objavleno na web adresi www.alca.hr u roku od 8 dana. Organizator će dobitnika obavijestiti u pisanom obliku u roku 8 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada.

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE