NaslovnicaKategorije nagradnih igaraPrehranaNestle: Nestlé proizvode kupi i vrijedne nagrade pokupi!

Nestle: Nestlé proizvode kupi i vrijedne nagrade pokupi!

Trajanje:

Nestle nagradna igra u Konzumu traje 01.03.2022. godine i traje do 03.04.2022. godine (uključivo), a odnosi se na sve prodavaonice trgovačkog lanca Konzum na području Republike Hrvatske na kojima su dostupni za kupnju proizvodi uključeni u nagradnu igru.

Nagrade:

 • Glavna nagrada:
  • 1 x PREMIUM VISA GOLD kartica s raspoloživim iznosom potrošnje od 100.000,00 kn. Kartica će biti iskoristiva u roku od četiri godine od izdavanja.
 • Ostale nagrade:
  • 8 x MS Energy i10 električni bicikl i jedna (1) MS Energy MSH-20s SMART zaštitna kaciga (električni bicikl i kaciga u pojedinačnom paketu vrijednosti 5.651,25 kn, ukupno 45.210,00 kn, PDV uključen)
  • 6 x MS Energy r10 električni romobil i jedna (1) MS Energy MSH-20s SMART zaštitna kaciga (električni romobil i kaciga u pojedinačnom paketu vrijednosti 3.692,50 kn, ukupno 21.975,00 kn, PDV uključen)
  • 20 x KONZUM poklon bon od 1.000,00 kn (20 pojedinačnih poklon bonova, svaki u vrijednosti 1.000,00 kn – ukupno 20.000,00 kn, PDV uključen)
  • 20 x NESTLÉ „Vrtim zdravi film“ poklon paket sadržaja: 1 x NESTLÉ „Vrtim zdravi film“ kuharica, 1 x platnena vrećica, 1 x NESCAFÉ Classic Topiva kava (100g), 1 x NESCAFÉ Gold Cappuccino Instant prah za pripremu napitka od topive kave s dodatkom pržene mljevene kave s obranim mlijekom u prahu i s niskim sadržajem šećera (10×12,5g), 1 x NESCAFÉ 2in1 Instant prah za pripremu napitka od topiva kave (10x8g), 1 x MAGGI Koncentrat za povrtnu juhu s dodatkom vitamina (55g), 1 x MAGGI Koncentrat za krem juhu od brokule i cvjetače s dodatkom vitamina (57g), 1 x MAGGI Koncentrat (20g) za bistru pileću juhu s tjesteninom (30g) s dodatkom vitamina, 1 x THOMY Umak tipa lagane majoneze bez jaja (220g), NESTLÉ DESSERT Noir Corsé Čokolada (200g), SMARTIES Draže proizvod s mliječno-čokoladnom jezgrom (65%) (38g), NESQUIK All Natural Instant prah za pripremu napitka s kakaovim prahom smanjene masti i sirovim šećerom iz šećerne trske (168g) (20 pojedinačnih paketa, svaki u vrijednosti 224,73 kn, ukupno 4.494,60 kn, PDV uključen)

Proizvodi uključeni u nagradnu igru

U nagradnu igru uključeni su svi proizvodi i sva promotivna pakiranja proizvoda iz asortimana robnih marki NESCAFÉ, NESCAFÉ DOLCE GUSTO (osim STARBUCKS by NESCAFÉ DOLCE GUSTO kapsula za kavu), NESQUIK, KIT KAT, LION, MAGGI, THOMY, AFTER EIGHT, NESTLE DESSERT, SMARTIES, JOE, PURINA, NAN i NESTLÉ DJEČJA HRANA (osim proizvoda iz asortimana NAN OPTIPRO 1, NAN COMFORTIS 1 i NAN HA PRO EXPERT), CHEERIOS, CINI MINIS, COOKIE CRISP, CORN FLAKES, CHOCAPIC, LION, NESQUIK, FITNESS žitarice za doručak te CHOCAPIC, LION, NESQUIK, MUSLI i FITNESS žitne pločice za doručak.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika priređivača i članova njihove uže obitelji, te zaposlenika i članova uže obitelji bilo koje druge tvrtke koja sudjeluje u razvoju, odnosno provedbi ove nagradne igre.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje je potrebno kupiti bilo koji Nestlé proizvod koji je uključen u nagradnu igru kako je navedeno u članku 4., u bilo kojem maloprodajnom mjestu trgovačkog lanca Konzum u Republici Hrvatskoj unutar perioda trajanja nagradne igre i i prijaviti se na jedan od načina:

 1. Poslati SMS sa sljedećim podacima:

NESTLE, broj računa na kojemu je zabilježena kupnja, ime i prezime, adresa stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto) na broj 60777.

Cijena slanja SMS poruke iznosi 2,40 kn (PDV uključen).

Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenog preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

 1. Ispuniti internet obrazac na stranici www.nestle.hr pri čemu treba upisati broj računa, imen i prezime, adresu stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto) te kontakt broja mobitela ili telefona.

Sudionici nagradne igre moraju čuvati račun do kraja nagradne igre. Nagrada se može preuzeti samo uz predočenje valjanog, originalno izdanog računa, poslanog u SMS poruci ili prijavi putem internet obrasca dobitnika. Nikakvi drugi predmeti osim računa neće biti prihvaćeni kao dokaz o kupnji.

Napomene:

 • Svaki pojedini račun može biti iskorišten odnosno prijavljen za ovu nagradnu igru samo jednom.
 • U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe, takva prijava putem SMS-a ili web obrasca bit će nevažeća te se neće uzeti u obzir za izvlačenje nagrade.
 • Sudionik mora čuvati originalan račun sve do izvlačenja svih nagrada jer će isti morati prezentirati priređivaču na prvi poziv u slučaju osvajanja neke od nagrada.

Izvlačenje i objava dobitnika

Izvlačenje svih dobitnika nagrada održat će se 07. travnja 2022. za sve SMS poruke i prijave putem web obrasca pristigle tijekom čitavog trajanja nagradne igre od 01. ožujka do 03. travnja 2022. godine (uključivo).

Prvo će se izvući 1 dobitnik nagrade PREMIUM VISA GOLD potrošačke kartice sa 100.000,00 kn, zatim 8 dobitnika električnog bicikla s kacigom, nakon toga 6 dobitnika električnog romobila s kacigom, 20 dobitnika jedne Konzum poklon kartice u vrijednosti od 1.000,00 kn te naposljetku 20 dobitnika NESTLÉ „Vrtim zdravi film“ poklon paketa.

Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu, onu za koju je prvi put izvučena.

Objava dobitnika

Imena dobitnika biti će objavljena na internet stranici www.nestle.hr u roku od 8 dana od nagradnog izvlačenja te je u obavezi u pisanom obliku obavijestiti sve dobitnike o dobivenoj nagradi u roku 8 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada.

Priređivač će telefonski komunicirati obavijest o primitku i preuzimanju nagrade, a u slučaju da to nije moguće pisana obavijest će biti poslana dobitnicima preporučenom poštom s povratnicom na kućnu adresu u roku od 8 dana od pojedinog izvlačenja. Priređivač će poslati nagrade dobitnicima na kućnu adresu poštom ili kurirskom dostavom.

Preuzimanje nagrada

Dobitnik treba preuzeti nagradu najkasnije u roku od 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi. Ako dobitnik ne podigne svoju nagradu u navedenom roku, priređivač ga je dužan ponovno u roku od 8 (osam) dana od isteka gornjeg roka obavijestiti o dobitku te odrediti naknadni rok za podizanje nagrade, koji ne može biti kraći od osam dana niti duži od 15 dana od dana primitka obavijesti.
Ako dobitnik ni u naknadnom roku ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu, a priređivač je dužan popis nepodignutih nagrada dostaviti Ministarstvu financija.

Pravila

Nestle nagradna igra 2022 traje do 03.04.2022, a za detaljna pravila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE