NaslovnicaVelikeNestle nagradna igra 2022: THOMY i MAGGI kupi i 50.000 kuna pokupi!

Nestle nagradna igra 2022: THOMY i MAGGI kupi i 50.000 kuna pokupi!

Trajanje:

Nestle nagradna igra uz THOMY i MAGGI traje od 01.08.2022. godine i traje do 31.08.2022. godine (uključivo) u svim prodavaonicama trgovačkog lanca Konzum (uključujući i Konzum internet trgovinu) na području Republike Hrvatske na kojima su dostupni za kupnju proizvodi uključeni u nagradnu igru.

Nagrade:

  • 1 x PREMIUM VISA kartica s raspoloživim iznosom potrošnje od 50.000,00 kn. Kartica će biti iskoristiva u roku od tri godine od izdavanja
  • 2 x jedan KONZUM poklon bon (vrijednost pojedinog poklon bona 1.000 kn, PDV uključen)

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika Priređivača i članova njihove uže obitelji, te zaposlenika i članova uže obitelji bilo koje druge tvrtke koja sudjeluje u razvoju, odnosno provedbi ove nagradne igre.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje je potrebno kupiti istovremeno najmanje jedan MAGGI i najmanje jedan THOMY proizvod (pri čemu istodobna kupnja minimalno jednog MAGGI i jednog THOMY proizvoda mora biti vidljiva na istom računu) u bilo kojem maloprodajnom mjestu trgovačkih lanaca Konzum ili putem Konzum Internet trgovine u Republici Hrvatskoj unutar perioda trajanja nagradne igre i prijaviti se na jedan od sljedećih načina:

  1. Poslati SMS sa sljedećim podacima:

NESTLE, broj računa na kojemu je zabilježena kupnja, ime i prezime, adresa i mjesto stanovanja na broj 60777 (Ivan Ivanić, Zagrebačka 54, 10000 Zagreb). Cijena slanja SMS poruke iznosi 2,40 kn (PDV uključen).

Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

2. Ispuniti Internet obrazac na www.nestle.hr upisivanjem broja računa, imena i prezimena, adrese stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto) te kontakt broja mobitela.

Sudionik prijavom na jedan od gornjih načina (slanjem SMS-a ili ispunjavanjem Internet obrasca) ulazi u nagradno izvlačenje koje će se odvijati kako je navedeno u članku 7. ovih Pravila.

Svaki pojedini račun može biti iskorišten odnosno prijavljen za ovu nagradnu igru samo jednom. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe, takva prijava putem SMS-a ili web obrasca bit će nevažeća te se neće uzeti u obzir za izvlačenje nagrade. Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. Sudionik mora čuvati originalan račun sve do izvlačenja svih nagrada jer će isti morati prezentirati Priređivaču na prvi poziv u slučaju osvajanja neke od nagrada.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje svih dobitnika nagrada održat će se 05.09.2022. za sve valjanje SMS poruke i prijave putem web obrasca pristigle tijekom čitavog trajanja nagradne igre od 01. kolovoza 2022. do 31. kolovoza 2022. godine (uključivo).

Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu, onu za koju je prvi put izvučena.

Objava dobitnika

Imena dobitnika biti će objavljena na web adresi www.nestle.hr u roku od 8 dana od nagradnog izvlačenja te je u obavezi u pisanom obliku obavijestiti sve dobitnike o dobivenoj nagradi u roku 8 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada.

Preuzimanje nagrada

Priređivač će telefonski obavijestiti dobitnike o primitku i preuzimanju nagrade, a u slučaju da to nije moguće pisana obavijest će biti poslana dobitnicima preporučenom poštom s povratnicom na kućnu adresu u roku od 8 dana od pojedinog izvlačenja.

Nagrade će biti poslane dobitnicima na kućnu adresu poštom ili kurirskom dostavom. Glavna nagrada će se osobno uručiti dobitniku glavne nagrade.

Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik treba obavezno predočiti osobnu iskaznicu i valjan, originalan račun na kojem je naznačena kupnja minimalno jednog MAGGI i jednog THOMY proizvoda koji sudjeluju u ovoj nagradnoj igri iz trgovina Konzum na području Republike Hrvatske. Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik treba potpisati izjavu o preuzimanju nagrade, čime prestaju sve obveze Priređivača prema dobitniku.

Sudionici nagradne igre moraju čuvati račun do kraja nagradne igre. Nagrada se može preuzeti samo uz predočenje valjanog, originalno izdanog računa, poslanog u SMS poruci dobitnika ili prijavi putem internet obrasca dobitnika. Nikakvi drugi predmeti osim računa neće biti prihvaćeni kao dokaz o kupnji.

Pravila i prijava

Nestle nagradna igra traje do 31.8.2022, a za pravila i prijavu posjetitew www.nestle.hr

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE