Oglasi
NaslovnicaKategorije nagradnih igaraSlatkiši i grickaliceNESTLE i Studenac daruju odmor iz snova!

NESTLE i Studenac daruju odmor iz snova!

Oglasi
Oglasi

Trajanje:

Najnovija Nestle nagradna igra se nalazi na sljedećem linku:
https://nagradnaigra.com.hr/tag/nestle/

Nestle nagradna igra na ovoj stranic je trajala u trgovinama Studenca od 08.05.2023. do 04.06.2023. godine.

Nagrade:

 • Nagradni fond uključuje:
  • Glavna nagrada: 1 x Jedrenje poklon kartica s raspoloživim iznosom potrošnje od 10.000,00 € / 75.345,00 kn. Kartica će biti iskoristiva 12 mjeseci od izdavanja isključivo unutar Republike Hrvatske te u skladu s uvjetima korištenja izdavatelja Globtour Event d.o.o., te se izdaje na donositelja. Poklon karticu je moguće iskoristiti jednokratno ili u više navrata do ukupnog raspoloživog iznosa odnosno do isteka perioda korištenja.

Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 10.000,00 € / 75.345,00 kn

Oglasi

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika priređivača i članova njihove uže obitelji, te zaposlenika i članova uže obitelji bilo koje druge tvrtke koja sudjeluje u razvoju, odnosno provedbi ove nagradne igre.

Oglasi

Popis trgovina Studenac

Popis trgovina možete pronaći na stranici www.studenac.hr/popis-trgovina

Kako sudjelovati?

 1. Kupite bilo koji Nestlé proizvod koji je uključen u nagradnu igru kako je navedeno ispod uputa i to na način da je kupnja vidljiva na računu, u bilo kojem maloprodajnom mjestu trgovačkog lanca Studenac u Republici Hrvatskoj unutar perioda trajanja nagradne igre
 2. Prijave se za sudjelovanje na jedan od dva načina:
  • Slanjem SMS poruke sa sljedećim podacima: NESTLE, broj računa na kojemu je zabilježena kupnja, ime i prezime, adresa stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto) na broj 60777. (npr. NESTLE, 12345-012-3, Ivan Horvat, Gajeva 5, 10000 Zagreb) Cijena slanja SMS poruke iznosi 0,32 € / 2,40 kn (PDV uključen)
   ili
  • Ispuniti Internet obrazac na www.nestle.hr upišite broj računa, ime i prezime, adresu stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto) te kontakt broj mobitela ili telefona.

Napomene:

 • Svaki pojedini račun može biti iskorišten odnosno prijavljen za ovu nagradnu igru samo jednom.
 • Cijena slanja SMS poruke iznosi 0,32 € / 2,40 kn (PDV uključen).
 • Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenog preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

Nestle proizvodi uključeni u nagradnu igru

U nagradnu igru uključeni su svi proizvodi i sva promotivna pakiranja proizvoda iz asortimana robnih marki> NESCAFÉ, NESCAFÉ DOLCE GUSTO (osim STARBUCKS by NESCAFÉ DOLCE GUSTO kapsula za kavu i STARBUCKS za pripremu čokoladnog napitka), NESQUIK, KIT KAT, LION, MAGGI, THOMY, AFTER EIGHT, NESTLÉ DESSERT, SMARTIES, NESTLÉ L’ATELIER, NESVITA, GARDEN GOURMET, PURINA, NAN, GERBER i NESTLÉ DJEČJA HRANA (osim proizvoda iz asortimana NAN OPTIPRO 1, NAN COMFORTIS 1 , NAN EXPERTPRO HA, NAN LACTOSE FREE i LITTLE STEPS 1), CHEERIOS, CINI MINIS, COOKIE CRISP, CORN FLAKES, CHOCAPIC, LION, NESQUIK, FITNESS žitne pahuljice za doručak te CHOCAPIC, LION, NESQUIK, MUSLI i FITNESS žitne pločice za doručak

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika nagrade održat će se 09.06.2023. za sve SMS poruke i prijave putem web obrasca pristigle tijekom čitavog trajanja nagradne igre od 8. svibnja do 04.06.2023. godine (uključivo).

Izvlačenje će se odvijati elektronskim putem, slučajnim softverskim odabirom iz baze pristiglih SMS poruka u periodu trajanja nagradne igre.

Oglasi

U izvlačenju sudjeluju svi sudionici koji su poslali valjanu prijavu na jedan od načina sukladno pravilima ove nagradne igre, u čitavom navedenom razdoblju trajanju nagradne igre.

Objava dobitnika

Priređivač će objaviti ime dobitnika na internet adresi www.nestle.hr u roku od 8 dana od nagradnog izvlačenja te je u obavezi u pisanom obliku obavijestiti dobitnika o dobivenoj nagradi u roku 8 dana od dana izvlačenja dobitnik nagrada.

Preuzimanje nagrada

Priređivač će telefonski komunicirati obavijest o primitku i preuzimanju nagrade, a u slučaju da to nije moguće pisana obavijest će biti poslana dobitniku preporučenom poštom s povratnicom na kućnu adresu u roku od 8 dana od pojedinog izvlačenja.

Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik treba obavezno predočiti osobnu iskaznicu i valjan, originalan račun na kojem je naznačena kupnja nekog od Nestlé proizvoda koji sudjeluju u ovoj nagradnoj igri iz trgovina Studenac na području Republike Hrvatske. Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik treba potpisati izjavu o preuzimanju nagrade, čime prestaju sve obveze priređivača prema dobitniku.

Sudionici nagradne igre moraju čuvati račun do kraja nagradne igre. Nagrada se može preuzeti samo uz predočenje valjanog, originalno izdanog računa, poslanog u SMS poruci ili prijavi putem internet obrasca dobitnika. Nikakvi drugi predmeti osim računa neće biti prihvaćeni kao dokaz o kupnji.

Pravila i prijava

Za detaljna pravila i prijavu putem web stranice posjetite www.nestle.hr.OSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x