Oglasi
NaslovnicaSve nagradne igre u HrvatskojNestle nagradna igra: Odaberi Nestlé i Spar, za odmor idealan par!

Nestle nagradna igra: Odaberi Nestlé i Spar, za odmor idealan par!

Oglasi
Oglasi

Trajanje:

Najnovija Nestle nagradna igra se nalazi na sljedećem linku:
https://nagradnaigra.com.hr/tag/nestle/

Nestle nagradna igra započinje 12. travnja 2023. godine i traje do 07. svibnja 2023. godine (uključivo)

Nagrade:

 • Glavna nagrada:
  • 1 x MAISTRA poklon kartica s raspoloživim iznosom potrošnje od 5.000,00 € / 37.672,50 kn. Kartica će biti iskoristiva 12 mjeseci od izdavanja
 • Ostale nagrade:
  • 1 x Igraća konzola Sony PlayStation PS5 (ukupno 543,99 € / 4.098,69 kn, PDV uključen)
  • 1 x Dron DJI Mini 3 (ukupno 479,20 € / 3.610,53 kn, PDV uključen)
  • 1 x Sportska-akcijska kamera GoPro HERO10 (ukupno 440,00 € / 3.315,18 kn, PDV uključen)
  • 10 x SPAR poklon bon od 150,00 €

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika priređivača i članova njihove uže obitelji, te zaposlenika i članova uže obitelji bilo koje druge tvrtke koja sudjeluje u razvoju, odnosno provedbi ove nagradne igre.

Oglasi

Proizvodi uključeni u nagradnu igru

U nagradnu igru uključeni su svi proizvodi i sva promotivna pakiranja proizvoda iz asortimana robnih marki NESCAFÉ, NESCAFÉ DOLCE GUSTO (osim STARBUCKS by NESCAFÉ DOLCE GUSTO kapsula za kavu i STARBUCKS za pripremu čokoladnog napitka), NESQUIK, KIT KAT, LION, MAGGI, THOMY, AFTER EIGHT, NESTLÉ DESSERT, SMARTIES, NESTLÉ L’ATELIER, NESVITA, GARDEN GOURMET, PURINA, NAN, GERBER i NESTLÉ DJEČJA HRANA (osim proizvoda iz asortimana NAN OPTIPRO 1, NAN COMFORTIS 1 , NAN EXPERTPRO HA, NAN LACTOSE FREE i LITTLE STEPS 1), CHEERIOS, CINI MINIS, COOKIE CRISP, CORN FLAKES, CHOCAPIC, LION, NESQUIK, FITNESS žitne pahuljice za doručak te CHOCAPIC, LION, NESQUIK, MUSLI i FITNESS žitne pločice za doručak

Oglasi

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje je potrebno kupiti bilo koji Nestlé proizvod koji je uključen u nagradnu igru kako je navedeno iznad u bilo kojem maloprodajnom mjestu trgovačkog lanca Spar u Republici Hrvatskoj unutar perioda trajanja nagradne igre i prijaviti se na jedan od dva načina:

1. Poslati SMS sa sljedećim podacima:

NESTLE, broj računa na kojemu je zabilježena kupnja, ime i prezime, adresa stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto) na broj 60777. (npr. NESTLE, 12345-012-3, Ivan Horvat, Gajeva 5, 10000 Zagreb )

Cijena slanja SMS poruke iznosi 0,32 € / 2,40 kn (PDV uključen).

Oglasi

Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenog preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

ili

2. Ispuniti Internet obrazac na www.nestle.hr upisivanjem broja računa, imena i prezimena, adrese stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto) te kontakt broja mobitela ili telefona.

Napomene:

 • Sudionik prijavom na jedan od gornjih načina (slanjem SMS-a ili ispunjavanjem Internet obrasca) ulazi u nagradno izvlačenje.
 • Svaki pojedini račun može biti iskorišten odnosno prijavljen za ovu nagradnu igru samo jednom.
 • U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe (s istog ili drugog broja mobilnog telefona), takva prijava putem SMS-a ili web obrasca bit će nevažeća te se neće uzeti u obzir za izvlačenje nagrade.
 • Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila.
 • Sudionik mora čuvati originalan račun sve do izvlačenja svih nagrada jer će isti morati prezentirati Priređivaču na prvi poziv u slučaju osvajanja neke od nagrada.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje svih dobitnika nagrada održat će se 12. svibnja 2023. za sve SMS poruke i prijave putem web obrasca pristigle tijekom čitavog trajanja nagradne igre od 12. travnja do 07. svibnja 2023. godine (uključivo).

Izvlačenje će se odvijati elektronskim putem, slučajnim softverskim odabirom iz baze valjanih pristiglih prijava odnosno poruka u periodu trajanja nagradne igre.

Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu, onu za koju je prvi put izvučena.

Objava dobitnika

Priređivač će objaviti imena dobitnika na internet adresi www.nestle.hr u roku od 8 dana od nagradnog izvlačenja te je u obavezi u pisanom obliku obavijestiti sve dobitnike o dobivenoj nagradi u roku 8 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada.

Preuzimanje nagrada

Priređivač će telefonski komunicirati obavijest o primitku i preuzimanju nagrade, a u slučaju da to nije moguće pisana obavijest će biti poslana dobitnicima preporučenom poštom s povratnicom na kućnu adresu u roku od 8 dana od pojedinog izvlačenja.

Dobitnik treba preuzeti nagradu najkasnije u roku od 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi. Ako dobitnik ne podigne svoju nagradu u navedenom roku, priređivač ga je dužan ponovno u roku od 8 dana od isteka gornjeg roka obavijestiti o dobitku te odrediti naknadni rok za podizanje nagrade, koji ne može biti kraći od osam dana niti duži od 15 dana od dana primitka obavijesti.

Pravila i prijava

Za detaljna pravila i prijavu putem web stranic posjetite www.nestle.hrOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x