Oglasi

Nivea: Vožnja života

Oglasi
Oglasi

nivea-nagradna-igra-voznja-zivotaNagradna igra se priređuje u svim prodajnim mjestima dm-drogerie markt d.o.o. na području Republike Hrvatske, a traje održava se od 16. studenog do 15. prosinca 2011. godine.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju svi punoljetni građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koji u razdoblju od 16. studenog do 15. prosinca 2011. godine kupe bilo koji NIVEA FOR MEN proizvod ( gel za brijanje, pjena za brijanje, losion za njegu nakon brijanja, balzam za njegu nakon brijanja, kreme za lice za muškarce, Sensitive Božićni paket, Sport Božićni paket), te pošalju SMS sadržaja: -broj računa kupljenog NIVEA FOR MEN  proizvoda, ime, prezime i adresu na broj 60089 (cijena SMS poruke je 2,40 kn). Kupac do preuzimanja nagrade iz Članka 8. mora sačuvati račun kao dokaz o kupnji za sudjelovanje u nagradnoj igri.

Svaki sudionik može u nagradnoj igri sudjelovati s neograničenim brojem kupnji. Jedan broj računa može se poslati samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe (sa istog ili drugog broja mobilnog telefona) ta će prijava biti proglašena nevažećom. Isti sudionik i isti broj mobitela u nagradnoj igri može osvojiti samo jednu nagradu

Oglasi

Nagradni fond sastoji se od:

Oglasi

1. Nagrada: Vikend putovanje u Milano za 2 osobe s posjetom Ferrari muzeju s uključenom vožnjom Ferraria u gradu Maranello u organizaciji Generalturista

2.- 51.Nagrada: NIVEA Sportska torba

Javno izvlačenje nagrada održat će se 19. prosinca 2011. u 13.00 sati u prostorijama Beiersdorf-a d.o.o., Križna 18, 10000 Zagreb.

Imena dobitnika biti će objavljena na Internet stranicama www.NIVEAFOR MEN.com.hr  i www.dm-drogeriemarkt.hr 20. prosinca 2011.

Oglasi


OSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi