Nivea lov na blago

nivea nagradna igra 2012: Lov na blagoNagradna igra traje od 15. lipnja do 30. srpnja 2012. Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe koje su državljani Republike Hrvatske i registrirane su na Facebooku i aplikaciji NIVEA SUN Treasure Hunt.

Pokretanjem aplikacije igraču se otvara fotografija plaže sa puno stvari. Ispod fotografije popisane su stvari koje igrač treba u što kraćem roku pronaći na plaži. Pronalaskom NIVEA SUN proizvoda (ako su zadani u pojmovima) igraču se otvara kratki opis proizvoda koji je pronašao, vrijeme stane u trenutku otvaranja pop-up sa opisom proizvoda tako da niti jedan igrač nije zakinut. Zatvaranjem prozora s opisom proizovda vrijeme se ponovno aktivira gdje je stalo. Stvari koje igrač treba pronaći se nasumično mijenjaju svakim ponovnim igranjem. Igrač treba kliknuti mišem na stvar na slici koji mu je zadan. Kada pronađe zadanu stvar ona će se u popisu prekrižiti.


30 igrača koji u najkraćem vremenu pronađu zadane stvari nagrađuje se sa:

5 x NIVEA SUN ležaljka za plažu

10 x NIVEA SUN plivalice

10 x NIVEA SUN sjenila za auto

5 x NIVEA SUN torba za plažu
Dobitnike će se objaviti pod imenom koje koriste na svom facebook profilu sedam dana nakon završetka nagradne igre. Nakon objave dobitnici trebaju putem kontakt obrasca na NIVEA stranici www.nivea.hr/kontakt poslati svoje osobne podatke, navesti da su sudjelovali u facebook nagradnoj aplikaciji i navesti facebook ime pod kojim su sudjelovali.

Nagradnu igru zaigrajte na ovoj stranici

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE